RESTORFX TÜRKİYE FRANCİSE İLE YÜKSELİŞTE

RESTORFX TÜRKİYE FRANCİSE İLE YÜKSELİŞTE

75 bin TL’lik franchise bedeli ile dünyanın en yenilikçi teknolojisini tüm Türkiye’ye yayan RestorFX, 18 bayisi ile araçları ilk günkü görünümüne kavuşturuyor.

On yıl önce Kanada’da boya restorasyonu endüstrisinde devrim yaratan bir teknoloji olarak doğan RestorFX, Türkiye’ye henüz bir yıl önce girmesine rağmen franchise talepleri ile hızla büyüyor. 2018 yılında 32 bayiye ulaşma hedefinde olan RestorFX, İstanbul’da farklı ilçeler başta olmak üzere, Bursa, Adana, Trabzon, Tekirdağ, Gaziantep gibi illerde açılmayı hedefliyor. 
 

Anadolu’dan Talep Çok
 

RestorFX, Avustralya, İngiltere, Fransa, Belçika, Arjantin, Kazakistan, Mısır, Hindistan, Rusya, Kore başta olmak üzere dünyada 55 ülkede binlerce bayiye sahip. Türkiye’de ise İstanbul (Pendik-Maslak-Mahmutbey, Yenisahra), Nevşehir, Kocaeli, Diyarbakır, İzmir, Ankara (Yenimahalle), Sivas, Düzce, Konya, Karamürsel, Eskişehir, Adıyaman, Mersin ve Şanlıurfa’da franchise şubelerini açtı ve açmaya da devam ediyor. 
 

Tek Bir Şube İle Yıllık 1 Milyon TL Ciro 
 

RestorFX yatırımcısına franchise giriş bedeli, isim hakkı, royalty, ürün paketi, eğitim ve promosyon ürünleri içinde toplam 75 bin TL yatırım maliyeti sunuyor. Ayrıca açılan bir şube için yıllık 1 milyon TL ciro hedefi sunuyor. 
 

Araç Ömrünü Uzatıyor 
 

Çevreye duyarlı ürünler kullanılan RestorFX uygulaması, uzun araştırmalar ve son teknolojiyle ortaya çıkmış, kimyasal bir yöntem. Bu yöntemle, boya katmanına derinlemesine iniliyor, hasarlar kalıcı olarak yok ediliyor ve araç boyası ilk günkü parlaklığına kavuşturuluyor. Eğitimli, sertifikalı bir ekiple ve kısa zamanda yapılan uygulama, araçları ilk günkü görünümüne kavuşturuyor; değerini geri kazandırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.