REVE HOME 1. Yaşını Kutladı

REVE HOME 1. Yaşını Kutladı

Tüm yaşam alanlarında mobilya, aydınlatma ve ev aksesuarlarında şık ve alternatif tasarımları İzmir Alsancak’taki mağazasında müşterisi ile buluşturan Reve Home Accessories, birinci yılını kutladı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde aldığı eğitim sonrası, Alsancak’ta butik bir dükkan açma hayallerinin peşinden koşarak, ev dekorasyon ve hediyelik eşya mağazası Reve’yi bir yıl önce hayata geçiren Duygu Yeni, “Geçen bir yılda güzel anılar ve dostluklar biriktirdik, kurulduğumuz günden itibaren İzmirliler’in yoğun ilgisi ile karşılaştık” dedi.

İzmir’in iş, sanat ve cemiyet hayatından pek çok önemli ismin katıldığı etkinlikte sevdikleri ve yakın dostları da Duygu Yeni’yi yalnız bırakmadı. Yılbaşı, sevgililer günü, yaş günü, anneler günü gibi tüm özel günlere birbirinden şık hediye alternatifleri sunan Reve Home’un yaş günü kutlamasında misafirlere, birinci yıla özel hazırlanan birbirinden şık hediye seçenekleri, özel indirimler ve sürprizler sunuldu. Paris Maison Object Fuarı’na, katıldığını belirten Duygu Yeni, fuardan dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran mağazasına yeni sürprizlerle döndüğünü söyledi. Yaşam alanlarına zamansız tasarımlarla şık dokunuşlar sunduklarına vurgu yapan Reve Home Accessories Kurucusu Duygu Yeni, keyifle yaşanacak yüksek enerjili evler ve ofisler hazırlamayı amaç edinerek ürün gamını bu yönde geliştirdik. Reve Home Accessories, tasarımları, zevkli ve keyifli sunumları ile dikkat çekiyor” dedi.

Mimari tasarımı Esra Acar tarafından yapılan mağaza da detaylarıyla konukların büyük beğenisini topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.