Rıdvan Karakayalı'nın seçim vaadi fabrika üretime hazır

Rıdvan Karakayalı'nın seçim vaadi fabrika üretime hazır

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, zeytinyağ fabrikasının yeni sezona hazır olduğunu duyurdu.

MEDYA EGE- Kemalpaşa Belediyesi’nin zeytin üreticisini desteklemek için temellerini geçtiğimiz yıl attığı zeytinyağ fabrikası sezona hazır.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı “Zeytin üreticilerimizi desteklemek amacıyla hayata geçirdiğimiz zeytinyağı fabrikamız sezona hazır. Tüm çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat dönemi dilerim” ifadeleri ile fabrikanın üretime açıldığını duyurdu.

ridvan01-001.png

SEÇİM VAADİ HAYATA GEÇTİ

Başkan Karakayalı’nın seçim vaadi olan zeytinyağı fabrikası, Bağyurdu’nda eski bir mezbaha olarak kullanılan binanın yıkılarak yerine yapılması ile start aldı.

Karakayalı, zeytinyağ fabrikası ile Kemalpaşa’nın yıllık 35 bin ton elde edilen kapasitesiyle önemli bir gelir kaynağı olan zeytinin markalaştırılması ve üreticilere daha fazla gelir sağlanmayı hedeflerken kalitesi yüksek zeytinyağı elde etmeyi de amaçlıyor.

ridvan.jpeg

Öte yandan, Karakayalı fabrika ile zeytin üreticilerinin bilinçlendirilmesi, zeytin üretiminin yaygınlaştırılması, yöre ekonomisinin güçlenmesi ve istihdamın artmasına katkı sağlanmasını da hedefliyor.

Projesi, Kırsal Hizmet Müdürlüğü tarafından hazırlanan zeytinyağı fabrikasında istihdam yaratmak da amaçlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.