Rifat Sait'ten Başbakan'a Kadife Tablo

Rifat Sait'ten Başbakan'a Kadife Tablo

Başbakan Binali Yıldırım'a Babalar günü hediyesi.

Şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar yapmaya İzmir'e gelen Başbakan Binali Yıldırım, burada bir sürpriz ile karşılaştı. Ak Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait tarafından İzmirli bir tekstil firmasına özel olarak kadifeden hazırlanan tablo, Başbakan Binali Yıldırım'a Babalar günü hediyesi olarak hediye edildi. Yaklaşık 2 metre kare büyüklüğündeki tablo'da Binali Yıldırım'ın İzmirli bir Başbakan olduğu vurgulandı. "Türkiye'mizin gururu İzmir'imizin umudu" yazılı tabloda İzmir'in simgesi olan saat kulesinin ay yıldız semaya uzantısı komposizyon edildi.
 
Hediye alıp vermek peygamberimizin sünnetidir
 
Başbakan Yıldırım'a bu ilginç tabloyu hediye eden 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait, "Kendisi Türkiye'mizin başbakanı olabilir ama önce İzmir'imizin milletvekili ve babasıdır. Babalar günü olması nedeniyle bu tabloyu sayın Başbakanımıza hediye ettik. Sağolsunlar, hediyemizi kabul ettiler ve teşekkür ettiler, dedi. Sait,  biz sayın Başbakanımıza küçük bir babalar günü hediyesi verdik, hediye alıp vermek peygamberimizin sünnetidir.İnşallah kendisi de İzmir'imize çok değerli projeler hediye edecek" dedi.
 
İzmir'i İstanbul'a 3 saatte bağlayacak otoyolun Osmangazi köprüsü 30 Haziran'da açılıyor
 
Rifat Sait şöyle devam etti: "Tabiri caizse çılgın projeler. Sayın Başbakanımız sağolsunlar müjdeyi verdiler.İzmir'i İstanbul'a bağlayan otoyol projesinde Osmangazi Köprüsü  tamamlandı, inşallah 30 Haziran'da açılacak. Sayın Başbakanımız Ulaştırma bakanı olduğu dönemde nasıl İzmir'in Konak Tüneli'ni yaptıysa, Sabuncubeli Tüneli yapılıyorsa,  Körfez Geçişi de mutlaka yapılacak. Bizzat kendileri söz verdiler, inşallah Kordonla Kordelya , Konak ile Karşıyaka birleşecek. İnşallah 2 yıl sonra Bursa-İzmir arası da  bitmiş olacak ve İzmir'den İstanbul 3 saatten daha az sürede alınabilecek. İzmir yeniden İstanbul ile yarışır duruma gelecek."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.