Rober Hatemo'nun programı yarıda kaldı!

Rober Hatemo'nun programı yarıda kaldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, ünlü sanatçıları ağırlayan Ada Maksim Gazino'da sahneye çıkan çıkan Rober Hatemo, programın 00.00 sonrasına sarkması üzerine polis uyarısıyla sahnede indi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Ada Maksim Gazino'yu dolduranlara harika bir gece yaşatan Rober Hatemo, birbirinden güzel şarkıları ile misafirlerini mest etti. 22.30'da sahneye çıkan sanatçı, bir saat sonra ara verdi. Ancak dansözlerin, seyircilerin arasında girmesiyle program uzadı. Ardından sahneye dönen Hatemo şarkılarına kaldığı yerden devam ederken bir anda sahne müdürü, programı bitirmesini istedi.

Sanatçı, olaya anlam veremeyip 'bitiriyor muyuz" diye sordu. Sonrasında sahneden apar topar inip kulise geçti. Seyirciler şaşkına dönerken olayın nedeni saat 24.00 sonrası müzik yasağı olduğu için polisin gazino yetkililerini uyarısıyla sanatçının sahneyi terk ettiği öğrenildi.

45632.jpg

Manşet Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Hasan Çölmekçi'ye kaldığı otelde konuyla ilgili açıklama yapan Rober Hatemo, "Dansözler yüzünden program arası çok uzadı. Benim program 24.00 sonrasına sarktı. Listemdeki bir çok şarkıyı okuyamadım. Polis uyardığı için sahneden inmek zorunda kaldım. Beni izlemek için gelen, gazinoyu dolduran izleyicilerime ayıp değil mi?" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.