Robot Barmen'e  HORECA Fuarında büyük ilgi!

Robot Barmen'e  HORECA Fuarında büyük ilgi!

ANFAŞ Hotel Equipment – 31.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile ANFAŞ Food Product – 27.Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, eş zamanlı olarak Antalya Expo Center’da düzenlendi.

'Hotel-Restoran-Cafe (HORECA) buluşması olan fuarlarda 4 gün boyunca 600 katılımcı 3 bin 700’ün üzerinde markasını sergiledi. Turizm ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını tek çatı altında bir araya getiren iki dev organizasyonun buluşturan fuar sektöre kazandırdığı yenilikçi ürün ve markalarla da öne çıktı.

1579432438_barmen_robot_alp_muhendislik_sat__s_ve_is_gelistirme_muduru_gizem_gulbent_bozkir.jpg

Artık Kokteylleri Robot Barmen Hazırlayacak …

Akıllı fabrikalar için akıllı çözümler üreten İzmir Kökenli Alp Mühendislik tarafından tasarlanan ve üretilen ‘Robot Barmen’ fuarda öne çıkan yenilikçi ürünlerin başında geldi. Geliştirdikleri robot barmen hakkında bilgi veren Alp Mühendislik Satış ve İş Geliştirme Müdürü Gizem Gülbent Bozkır, robot trendinin sektördeki yükselişini gördükleri için böylesi özel bir imalata yöneldiklerini belirtti. Bozkır, barmen robot ve marifetler hakkında şu önemli detayları aktardı: “Endüstriyel otomasyon çözümleri üreten özel makine imalatı yapan kendi içinde 35 kişilik bir Ar-Ge departmanı olan bir firmayız. Robot Barmen’i de bu fuarda ilk kez sergiliyoruz. 40 adet farklı içecekten 35 farklı kokteyl hazırlayabilen bir robot barmen ürettik. Bir yıllık bir Ar-Ge geçmişi sonunda 80 bin euroluk yatırım maliyeti ile ortaya çıkan bu ürünümüze fuar katılımcılarından ve profesyonellerinden büyük ilgi var. Alp Mühendislik olarak önümüzdeki yıl da kendi kendine haritalama yapan, yolunu bulan ve engelleri aşan özel bir temizlik robotu hazırlığı içindeyiz. İki yıl içinde bu ürünümüzü de sektörle buluşturacağımızı düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.