Robotların İşinizi Elinizden Almasına Nasıl Engel Olabilirsiniz?

Robotların İşinizi Elinizden Almasına Nasıl Engel Olabilirsiniz?

Günümüz teknolojisi gittikçe ilerlemeye ve gelişmeye başlamıştır. İnsanların belki de zorlukla yaptıkları ve seri bir şekilde yapamadıklarını sistemsel ve belirli sınırlar çerçevesinde yapan makinalar hayatımıza girdi.

Makinalar çoğaldıkça insan ihtiyacı da azalır bir duruma geldi ve bunun getirisiyle çoğu gelişmiş ülkelerde ve büyük firmalarda bu öne çıkmaktadır.
 

İnsanlar Makinalar Kadar Güçlü mü?
 

Makina denilince aklımıza demir yığınları gelmektedir ve büyük makinalar çelik demir gibi sert metallerden üretilerek kopma kırılmaya karşı dayanıklı olması için tasarlanmıştır. İnsanların belirli bir gücü ve belirli bir kütlesi vardır. Buna sebep makinalar kadar çok fazla iş ve çok fazla güçlü olamayabilirler. Sürekli Sınırlar içinde olan bir sistemi yönetebilecek beyin olması gerekmektedir. Beyin düşünce irade insana verilmiş bir yetenektir bunları biz en iyi şekilde kullanarak o makinaları yönetip kontrol edebiliriz.
 

Gelecekte Bizi Bekleyen Yapay Zekâ Ve Robotlar
 

Teknolojiye ayak uydurmak ve onu takip etmek git gide zorlanmaktadır. Bizler sistemsel olarak her ortama alışabilecek şekilde yaratılmış ve ona göre hazırlıklı olmak için her zaman hazır ve yenilik içerisindeyiz.
İnsanlar sürekli kendilerinin kontrol ettiği bir sistem bir güç isterler bunları da yapmak bizim elimizde olduğu için sürekli üretim içerisindeyiz bunların en başında robotlar ve sonra yapay zeka gelmektedir robotları gittikçe yaygın bir hal aldı neredeyse tüm fabrikalarda robotlar kullanılmaktadır. Yapay Zeka deneyleri için sürek Çalışmalar yapılmakta ve insan beynin nasıl kontrol ediyorsa bir makina belirli bir program dışına çıkıp kendi düşüncelerini ve kendi isteklerini yapması için üretilen ve üzerinde çalışılan bir sistemdir.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.