ROCK müziğinin en genç yorumcusu UĞUR KAYA

ROCK müziğinin en genç yorumcusu UĞUR KAYA

Müzisyen bir ailede büyüyen Uğur Kaya çocukluk yıllarında Beyoğlu Mızıkacıları’nın solisti olarak gönüllerde taht kurmuş, çok sevilmişti.

Müzisyen bir ailede büyüyen Uğur Kaya çocukluk yıllarında Beyoğlu Mızıkacıları’nın solisti olarak gönüllerde taht kurmuş, çok sevilmişti. Zaman içerisinde genç bir delikanlı olan Uğur Kaya tv ekranlarında bir çok yarışma programlarına katılarak boy göstermiş istediği dereceleri elde etmiştir. Pop star Türkiye, O ses Türkiye ve Ve Kazan adlı yarışma programlarında Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz, Hadise, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu gibi usta isimlerin taktirini almış olup, sesi ve tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

SÖZ BESTE UĞUR KAYA

Şimdilerde ise sözü bestesi kendisine ait 2 şarkı ile Sevenlerinin karşısına çıkan UĞUR KAYA, Anadolu Rock müziğinin en genç yorumcusu olarak dikkatleri üzerine çekmeye hazır. “TAKSİM SOKAKLARI” adlı eserinde kendisine yine kendi gibi müzisyen olan ablası Hatice KAYA eşlik etti. Şarkıya Ünlü yönetmen ERKAN NAS imzalı klip çekildi. “AHIMDAN” adlı eserde ise tamamen kendi yorumunu ortaya koyan KAYA bu şarkı ile farklı kitlelerin karşısına çıkmaya hazır.

Barış müzik etiketi ile ( AHIMDAN ve TAKSİM SOKAKLARI ) adlı şarkıları tüm dijital platforma yer alan UĞUR KAYA, Eylül ayında ise  ilk solo albümünü çıkaracak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.