Roman gençlere Başkan Tugay’dan destek

Roman gençlere Başkan Tugay’dan destek

Örnekköy Mahallesi’nde yaşayan gençlerle Roman Toplumu Gençlik Eğitim ve Kalkınma Derneği’nde bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, futbol tutkunu Roman gençlere forma hediye etti.

Roman gençlerinin sosyalleşmesi amacı ile başlatılan projeler gençler tarafından ilgi görüyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bu kapsamda Roman Toplumu Gençlik Eğitim ve Kalkınma Derneği'nde Örnekköy Mahallesi’nde yaşayan gençlerle bir araya geldi.

10.jpg

Çalışmalar hakkında bilgi veren Roman Toplumu Gençlik Eğitim ve Kalkınma Derneği Başkanı Emin Karameşe, “Özellikle futbol konusunda çok yetenekli arkadaşlarımız var. Onlardan bir takım oluşturduk. Formalarımızı da Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay armağan etti. Bu çalışmalar sayesinde gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşıyor. Mutlu oluyoruz” diye konuştu.

3.jpg

Takımda bulunan gençler ise antrenman yapacakları saha konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, mahallerinde bir halı saha yapılması, bu arada da yer sağlanması konusunda Başkan Tugay’dan yardım istedi. Antrenman için mahalleye yakın lokasyonda bulunan Efsaneler Stadyumu’nu kullanmaları konusunda destek sözü veren Tugay, spora yönelen gençleri kutladı. Tugay, “Gençlerin heyecanı beni çok mutlu etti. Belediye olarak yanlarında olacağız” dedi.

7.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.