Rotary, 2021’e Veda Kahvaltısı düzenledi!

Rotary, 2021’e Veda Kahvaltısı düzenledi!

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Kulüplerinden Varyant Rotary Kulübü, Bornova Rotary ve Bornova Rotaract Kulüpleri iş birliğinde Toplum Birliği olan Urla Barbaros Köyü’nde “2021’e Veda Kahvaltısı” etkinliği gerçekleştirdi.

İzmir Varyant Rotary Kulübü, Bornova Rotary ve Bornova Rotaract Kulüpleriyle birlikte Urla Barbaros Köyü’nde toplum birliği yararına “2021’e Veda Kahvaltısı” düzenledi. Barbaros Köyü göl kenarında gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelirle köyün kalkınmasına yönelik projeler üretilecek.

kahvaltinin-geliri-dogal-kaynaklara-umut-olacak-foto-2.jpg

Varyant Rotary Kulübü Başkanı Hakan Yüksel, “Varyant Rotary Kulübü olarak Bornova Rotary ve Bornova Rotaract Kulüplerimiz ile birlikte güzel bir yıl sonu kahvaltısında bir araya geldik. Amacımız hep birlikte kaynaşıp güzel vakit geçirebilmenin yanı sıra aynı zamanda toplum birliğimizin kalkınmasına yönelik projeler üretmekti. Bizim bu sene yeni kurduğumuz Barbaros Köyü Toplum Birliğimizde başlangıçta çevre, insan ve havyan sağlığına zarar vermeyen bir üretimin yapılması, doğal kaynakların korunması, tarımda izlenebilirlik ve sürdürebilirlik ile gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla katma değeri yüksek, devlet teşvikinden yararlanabilecekleri iyi tarım uygulamalarına yönelik projeler oluşturulması için lojistik destek vermeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda köyün Kocanine Kooperatifi’ne üretim tesisi kazandırılması ve üretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere makine, tesis ve cihaz desteği vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.