Rotary Kozak Yaylasını Ağaçlandırıyor

Rotary Kozak Yaylasını Ağaçlandırıyor

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Kozak Yaylası’nda 10 Bin Fidanlık yeni bir Rotary Ormanı için protokol imzaladı.

Rotary 2440. Bölge Federasyonu Ege Orman Vakfı ile 10 Bin Fidanlık yeni bir protokol imzaladı. 2021 yılının sonuna kadar oluşturulması hedeflenen Rotary Ormanı’nın imza törenine Bölge Federasyon Başkanı Nedim Atilla, Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, Bölge Saymanı Mert Korur, Geleceğimiz Ormanlar Merkez Koordinatörü Tolga Alanyalı ile Sürdürülebilir Dünya Komitesi Üyesi Erdinç Özdeker katıldı.

foto-1-ege-orman-vakfi-10-bin-fidanlik-rotary-ormani-imza-protokolu-3.jpg

İmza töreninde konuşan Federasyon Başkanı Nedim Atilla, “ 2013 yılında Esat Kardıçalı’nın Federasyon Başkanlığı döneminde başladığımız ağaçlandırma çalışmalarında İzmir, Bursa ve Muğla bölgelerinde 150 bine yakın ağaç diktik. Bu yıl bu rakamı 160-165 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bu yıl öncelikli çalışma alanımız Kozak yaylası olacak. Kozak yaylasındaki alanlarda ağaç dikeceğiz. Bu konuda Ege Orman Vakfı ile 10 bin fidanlık yeni bir sözleşme imzaladık. Ayrıca çeşitli vakıflarla Bursa Osmangazi Ormanı’nda, Marmaris Bölgesi’nde daha önce kurulan Rotary Ormanı’nda, Fethiye’de 3 yıl önce yanmış olan alanlarda da geniş ağaçlandırma çalışmalarımız olacak.” şeklinde konuştu.

88434.jpg

Federasyon Başkanı Nedim Atilla Sürdürülebilir Dünya Komitesi Üyeleri ile birlikte katıldığı imza töreninde iş birlikleri için Ege Orman Vakfı Üyelerine teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.