Rotary Kulübü'nün konuğu Nermin Bezmen

Rotary Kulübü'nün konuğu Nermin Bezmen

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Alsancak Rotary Kulübü Temmuz ayının son kulüp toplantısında “Unutkan Aşk” Romanıyla son zamanların en çok konuşulan Roman Yazarı Nermin Bezmen’i ağırladı. 

Gerçek hayat hikayelerinden uyarladığı romanlarında bu kez 20 yıllık bir aşkın “Alzheimer” hastalığıyla mücadelesini anlattığı son romanıyla okuyucuyla buluşan Bezmen, internet üzerinden düzenlenen toplantıya New Jersey’den çevrimiçi olarak katıldı.

Alsancak Rotary Kulübü Temmuz ayının son toplantısında kitaplarıyla en çok okunan yazarlar listesinden yer alan Nermin Bezmen’i konuk etti. Kulüp üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda ünlü yazar, Aşk’ın Unutma halini anlattığı romanında toplantıya katılan konuklara duygusal anlar yaşattı.

1 Temmuz itibarıyla görevi 2019-2020 Dönem Başkanı Başkanı İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) Müdür ve Sanat yönetmeni Aytül Büyüksaraç’tan devralan Avukat Sezai Nüzhet Noyan oluşturduğu sürdürülebilir projelerin yanı sıra her biri birbirinden değerli konukları Alsancak Rotary Kulübü’nde ağırlamaya devam ediyor. İlk olarak Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü “Su Elçileri” Proje Koordinatörü Özgür Aydıncak’ı “Su Okur Yazarlığı” konusuyla geleceğimizi tehdit eden susuzluk konusuyla konuk eden Noyan, “Kutupsal Kodlar” buluşu ile 5G Teknolojisinde çığır açan dünyaca ünlü Türk Bilim İnsanı Prof. Dr. Erdal Arıkan’ı “5G ve Siber Fiziksel Sistemler” Endüstri ve İşin Geleceği konulu konuşmasıyla konuk etti. Son olarak kitaplarıyla çok okunan yazarlar listesinde yer alan Nermin Bezmen’in Aşk’ın unutma haliyle fedakarlık duygusunun sınırlarını zorlayan son romanı “UNUTKAN AŞK” gerçek hayatta yaşanabilen hikayelere yeni bir anlam katarak konuklardan tam not aldı.

Alsancak Rotary Kulübü Başkanı Sezai Nüzhet Noyan, “Bu dönem gerek insana dokunan sürdürülebilir projelerle, gerekse kulüp içi dostluk ve dayanışma kültürümüzle Rotary’nin açacağı fırsatlarla çok güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.