Rotary Varyant, Rotary Kulübü ile büyüdü

Rotary Varyant, Rotary Kulübü ile büyüdü

Uluslararası Rotary'e bağlı 2440. Bölge Federasyonu bölgeye bir kulüp daha kazandırarak Varyant Rotary Kulübünü kurdu.

Varyant Rotary Kulübü Uluslararası Rotary'den gelen belge ile resmileşen kuruluşunu geçmiş ve gelecek dönem federasyon başkanları ve bölge görevlilerinin de geniş katılımı ile düzenlenen bir törenle kutladı.

Rotary 2440. Bölge Federasyonu Varyant Rotary Kulübünü kurarak bölgeye bağlı kulüp sayısını 65'e yükseltti. Artan kulüp sayısı ile daha çok insana dokunacak olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Bölge Federasyon Başkanı Alaeddin Demircioğlu, "Bölgemiz'de kurulan Varyant Rotary Kulübü ile büyümeye devam ediyoruz.  Yani kurulan kulübümüzün topluma dokunan, onların hayatlarında fark yaratabilecek işlere imza atan, başka insanlara ilham kaynağı olacak projeler üretmesi dileğiyle bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Balık Tutmayı Öğreteceğiz

Kuruluşunun ilk yılında ilk hedeflerinin dostlukları geliştirmek olduğunu ve gelişen dostlukların ilerleyen dönemde bir hizmet yarışına dönüşeceğine inandığını söyleyen Varyant Rotary Kulübü Başkanı Tayfun Şenol, "Toplum olarak üreten insana ihtiyacımız var ve biz bu doğrultuda ilerleyeceğiz. Anlamsız bir rekabet ve proje yarışından çıkartıp gerçek anlamda topluma hizmet eden, gerçekten insanların kalbine değen, onların hayatını değiştiren, kaderini değiştiren bir takım projeler üretmek lazım ve onların üstüne gitmek lazım. Bunları yaptığımız zaman biz gerçekten Rotary hedefleri doğrultusunda bir şeyler yapmış oluruz ki toplumun da zaten gerçekten buna ihtiyacı var. Tabiki dostlukla başlayacak ve bu tür projelerle devam edecek. Biz kendimiz için yapacağız toplum için yapacağız projelerimizi. Amaç balık tutmayı öğretmek biz balık vermeyeceğiz olta vereceğiz ve insanların kalbine giren onların hayatlarını değiştiren projeler üreteceğiz." dedi.

Rotary'nin bu yılki çalışma hedeflerinin de anlatıldığı tören Varyant Rotary Kulübü üyelerinin de katıldığı pasta kesimi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.