Rotary'den Celal Bayar'a solunum cihazı bağışı

Rotary'den Celal Bayar'a solunum cihazı bağışı

Rotary Kulüpleri Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji Yoğun Bakım Birimi’ne 4 adet solunum başlığı bağışladı.

Covid-19 Pandemisinin en tehlikeli olduğu dönemde hastanelere yaptığı tam donanımlı ambulans, çok sayıda ventilatör ve helmet gibi bağışlarla pek çok hayatın kurtarılmasına destek olan Rotary Kulüpleri bu kez de Çakabey, Foça, Karşıyaka ve Mavişehir Rotary Kulüplerinin bir araya gelerek Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Anesteziyoloji Yoğun Bakım Birimi’ne 4 adet Helmet yani Astronot başlığı şeklinde başa geçirilerek, basınçlı oksijen vermeyi sağlayan ve hasta tarafından çok iyi tolere edilen bir sistem olan solunum başlığı bağışında bulundu.

Rotary 2440. Bölge Covid-19 ilk başladığı dönemde hastanelere tam donanımlı ambulans, vantilatör ve 20 adet helmet cihazı bağışlarıyla birçok hayatin kurtulmasına destek olmuştu. Son dönemde artan vakalar nedeniyle bu sene de çok acil ihtiyaç olduğu bildirilen Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne Çakabey, Foça, Karşıyaka ve Mavişehir Rotary Kulüpleri tarafından 4 adet helmet cihazı bağışı gerçekleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.