Rotary'den İGC'ye ziyaret!

Rotary'den İGC'ye ziyaret!

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Rotary 2440. Bölge Federasyonu Üyelerinden 9. Grup Kulüpleri Federasyon Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Nas ve Kurumsal İletişim Komite Üyesi Betül Elmasoğlu’nun Federasyon Başkanı Nedim Atilla’ya vekaleten gerçekleştirdikleri İzmir Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde gazetecilik mesleğinin son derece özveri gerektiren kutsal bir meslek olduğu konusu vurgulandı. Federasyon Başkan Yardımcısı Doktor Mustafa Kemal Nas, “Federasyon Başkanımız Nedim Atilla’ya vekaleten ben ve Betül Hanım Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette bulunduk. Bu anlamlı günde sessizliğin sesi olan tarafsız bir şekilde haber alma özgürlüğümüzün simgesi olan cefakar, vefakar gece gündüz çalışan gazetecilerimizin gününü onların nezdinde kutladık. Bu anlamlı günün aynı zamanda gazetecilerimizin sorunlarının çözüme ulaşacağı bir gün olması dileklerimizi ilettik ve kendilerini tebrik ettik. Rotary olarak basının her zaman yanımızda olması ve bizleri desteklemesinden dolayı da kendilerine teşekkürlerimizi sunduk” şeklinde konuştu.

gazeteciler-cemiyeti-ziyareti-foto-2.jpg

Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkanı Nedim Atilla’nın da gazeteci olmasından dolayı bu günü ayrıca önemsediklerini dile getiren Kurumsal İletişim Komite Üyesi Betül Elmasoğlu, “Nedim Atilla bugün Bursa’daki gazetecilerle birlikte olduğu için maalesef aramızda yok o nedenle biz vekaleten katılmış olduk bu ziyarete.. Bu önemli günde tüm emekçi gazetecilerimizi kutluyoruz. İzmir Gazetecilerinin bizleri her zaman desteklemelerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Yaptığımız bütün etkinlikleri paylaşıyor ve görünür olmamızı, farkındalık yaratmamızı sağlıyorlar. Bizler de çok emek veriyoruz ve bu emeği de görmezden gelmeyen tüm gazeteciler için İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu’na ve Başkanı Dilek Gappi’ye bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik” dedi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ortak projelerde bölge ile birlikte çalışmalar yürütmek istediklerini sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.