Rotary'den tam donanımlı ambulans bağışı

Rotary'den tam donanımlı ambulans bağışı

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Küresel Bağış projesi ile fon yaratarak alınan Tam Donanımlı Hasta Müdahale Ambulansı’nı düzenlenen törenle Çiğli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti. 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, Vakıf Başkanı Alaeddin Demircioğlu, bağışta bulunan kulüp başkanları ile çok sayıda üyenin katıldığı anahtar teslim töreni Çiğli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşti.

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu, Rotary 2430 Bölge Ankara Çankaya Rotary Kulübü, Güney Kore Jeju-Tammora ve Jeju-Herb Rotary Kulüpleri ile Çiğli Rotary Kulübü ve Çiğli Belediyesi iş birliğinde, düzenlenen törenle Çiğli Belediyesi’ne bir adet Tam Donanımlı Hasta Müdahale Ambulansı bağışında bulundu. Törene Kültür Eski Bakanı olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Suat Çağlayan, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sinem Örsçü Kemerli, Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyon Başkanı Ertan Soydan, Rotary 2440 Bölge Vakıf Başkanı Alaeddin Demircioğlu, Gelecek Dönem Federasyon Başkanı A. Nedim Atilla, Rotary 2430 Bölge Geçmiş Dönem Federasyon Başkanı Hakan Karaalioğlu, Rotary Vakfı Fon Yaratma Başkanı Mert Korur, Çiğli Rotary Kulübü Başkanı Osman Oğuz, Çiğli Rotary Kulübü Vakıf Komitesi Başkanı Esen Dölen Öncü, Kemal Yanık ile CHP ve İYİ Parti temsilcileri katıldı.

foto-1-016.jpg

Ambulansın anahtar teslim töreninde konuşan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Bağışlanan bu ambulans ile daha çok vatandaşa hasta nakil hizmeti ve acil müdahalede bulunulabileceğini dile getirerek emeği geçen tüm kulüplere ve Rotary Vakfına teşekkür etti.

Rotary Vakıf Başkanı Alaeddin Demircioğlu, “Güney Kore Jeju-Tammora ve Jeju-Herb Rotary Kulüpleri, Ankara Çankaya Rotary Kulübü ve Çiğli Rotary Kulübü ve Çiğli Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirdiğimiz Vakıf Projemizin gerçekleşmesinden dolayı son derece mutluluk duyuyorum. İhtiyaç halinde çok sayıda insanın hayatına dokunacağını düşündüğümüz bu bağışın gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, “Geçen yıl Ekim ayında yaşadığımız İzmir Depreminden sonra ihtiyaç dahilinde ortaya çıkan bu projenin özellikle de devam pandemiyle birlikte gerektiğinde pek çok insanımıza dokunması en büyük dileğimiz. Projenin gerçekleşmesinde büyük özveride bulunan herkesi kutluyor, çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

foto-2-012.jpg

Konuşmaların ardından Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Rotary 2440 Bölge Federasyon Başkanı Ertan Soydan ve Çiğli Belediye Başkanı Osman Oğuz’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.