ROYASİS MOBİLYA MODEKO’DA MUHTEŞEM ÇIKIŞ YAPACAK

ROYASİS MOBİLYA MODEKO’DA MUHTEŞEM ÇIKIŞ YAPACAK

Royasis Mobilya 2018’e büyük hamlelerle girdi.

Royasis Mobilya 2018’e büyük hamlelerle girdi.  Tasarımları ve üretim kalitesiyle sektörün öncülerinden olan Royasis Mobilya, üretim ve pazarlama gücünü Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO’da hissettirecek. Royasis Genel Koordinatörü Süleyman Çelikkaya, “Yaptığımız büyük yatırımların karşılığı MODEKO’da muhteşem geri dönüşler sağlayacak”dedi.

YERLİ ÜRETİMİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ

Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki mobilya mağazalarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Royasis Mobilya 2018’e büyük yatırımlarla girdi. Firmanın üçüncü kuşak temsilcisi Royasis Genel Koordinatörü Süleyman Çelikkaya yenilenen kurumsal yapılarıyla Ulusal ve uluslararası piyasalarda yerli üretimin bayrağını yükselteceklerini söyledi.

TASARIMA BÜYÜK YATIRIM

Türkiye Mobilya sektörünün önemli oyuncularından Royasis Mobilya, yeni konseptini Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı MODEKO’da sergilemeye hazırlanıyor. Tasarıma büyük yatırım yaptıklarını vurgulayan Royasis Mobilya Genel Koordinatörü Süleyman Çelikkaya, “Kullanıcılarımıza mobilya, tasarım, üretim ve mimari ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve yüksek kalitede çözümler sunacağız. İstanbul Mobilya İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç’e bir dönem tasarım hizmeti veren İnegöllü tasarımcı Serkan Çakır başta olmak üzere birçok değerli tasarımcılarla yaptığımız iş birlikleriyle geliştirdiğimiz yeni yaşam serisini ilk kez MODEKO Fuarında görücüye çıkaracağız. İzmir Mobilya Fuarında muhteşem çıkış yakalayacağımızdan eminim”dedi.

İMOB’DA SERGİLENEN ÜRÜNLERİN ÜZERİNDEYİZ

İstanbul Mobilya Fuarını AR-GE Birim Sorumlusu Seyit Ahmet Girgin ile birlikte ziyaret eden Royasis Mobilya Genel Koordinatörü Çelikkaya, “Mağaza zincirlerinin temsilcilerinin en fazla ilgi gösterdiği ürünleri yerinde inceleme fırsatı yakaladık. İlgi gören renkler ve tasarımları incelediğimizde kendi renk ve modellerimizin büyük beğeni göreceğinden eminiz. MODEKO için katalog ve stand çalışmamızı titizlikle sürdürüyoruz. Çarpıcı tasarımlarımız, üretim kalitemiz ve hesaplı fiyatlarımız Mobilya Mağaza temsilcilerinin yüzünü güldürecek”şeklinde konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.