RTB House Yapay Zeka Yatırımlarında 11 Kat Büyüdü

RTB House Yapay Zeka Yatırımlarında 11 Kat Büyüdü

Financial Times ve Statista’nın araştırmasına göre Avrupa’nın en hızlı büyüyenleri arasında yer alan RTB House, bu yılla birlikte üç yıl üst üste bu onura sahip olan şirketler arasında yer aldı.

Dünya çapındaki en iyi markalara son teknoloji pazarlama çözümleri sunan RTB House, Financial Times tarafından hazırlanan Avrupa’nın en hızlı büyüyen şirketleri FT1000 listesinde 23. sırada yerini aldı. RTB House, üç yıldır üst üste listede yer alarak istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Bu sıralama, aylar süren araştırmalar ve kamuya yapılan çağrıların yanı sıra kapsamlı veritabanı incelemeleri yürüten ve on binlerce şirketle doğrudan iletişime geçen Financial Times ve Statista’nın birlikte yürüttüğü bir proje sonucunda oluşturuldu. Araştırmalarının sonucunda, milyonlarca Avrupalı şirket arasında öne çıkan 1.000 şirketin bulunduğu bir liste hazırlandı. Bu listede, 2015 ve 2018 yılları arasında en yüksek gelir artışı yakalayan şirketler yer aldı.

11 kattan fazla büyüme

RTB House, 2018 yılında 98,7 milyon avro (112,9 milyon ABD doları) gibi bir rakamla yüzde 1100 oranında gelir artışı yakalarken çalışan sayısı 4 yılda 74'ten 377'ye yükseldi. Şirket şu anda 70’ten fazla ülkede faaliyet göstererek, lider markaların yer aldığı 1900’ün üzerinde müşterisine hizmet veriyor.

“RTB House, son birkaç yıldır sınıfının en iyisi pazarlama teknolojisi inovasyonları ve çözümleri geliştirip bunları pazara sunmaya odaklanıyor. Ortaya koyduğumuz işten ve elde ettiğimiz büyümenin her yıl fark edilmesinden gurur duyuyoruz,” diyen RTB House Operasyonlardan Sorumlu Yöneticisi (COO) Daniel Surmacz sözlerine şöyle devam etti:

“RTB House, dünyada derin öğrenme teknolojisini bir sektöre geniş ölçekte sunan ilk şirket olmasını, dünyanın dört bir yanındaki ekibimizin yorgunluk nedir bilmeden çalışmasına borçludur. Ekibimize bağlılıkları ve kararlılıkları için teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda ekibimizi genişletmeye ve pazarlamacılara daha da büyük ve iyi çözümler sunmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.