Rubato İlk Kez Senfoni İle Aynı Sahneyi Paylaştı!

Rubato İlk Kez Senfoni İle Aynı Sahneyi Paylaştı!

Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava Konserleri" geçtiğimiz gece "Rubato Senfonik" konserine ev sahipliği yaptı.

Türkiye'nin önde gelen müzisyenleri Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün tarafından kurulan Rubato, konserleri ve projeleri ile kariyerine devam ediyor. Yeniden yorumladıkları her şarkıya farklı bir ruh katan Rubato, bu kez Osman İşmen yönetimindeki senfoni orkestrası eşliğinde Harbiye sahnesine çıktı. Rubato ve 40 kişilik senfoni orkestrasının 2 aylık bir ön çalışmanın sonucunda seyircisi ile buluşturduğu "Rubato Senfonik" konseri İstanbullular'dan tam not aldı. Rubato'nun kendine has yorumununu, senfoni ile birleştiren ünlü müzisyenler, efsane şarkılardan oluşan repertuarları ile 2.5 saat sahnede kaldı. Grubun solisti Özer Arkun; "Biz çok konuşmayı seven bir grup değiliz, her şeyi müziğimizle anlatmayı tercih ediyoruz. Bu akşam da heyecanımız iki kat arttı. Yıllarca sahnede birlikte çaldığımız abilerimiz, kardeşlerimizle bu kez böyle bir projede aynı sahnedeyiz. Rubato olarak ilk kez senfoni ile birlikte müziğimizi paylaşıyoruz. Heyecanımıza ortak olduğunuz için teşekkürler İstanbul." diyerek konserin açılışını yaptı.

rubato-senfonik-bayhan-eralp-gorgun-harbiye-acik-hava-gorsel-mayis2022.jpg

"Sezen Aksu Şarkıları" Albümümüz Haziran'da Çıkıyor."

Müzisyenlik kariyerlerinde, sahne ve albüm kayıtlarında uzun yıllar birlikte çalıştıkları Sezen Aksu'nun şarkıları bu kez Rubato yorumu ile bir albümde toplanıyor. "Rubato Senfonik" konserinde albümün Haziran'da yayınlanacağı müjdesini de veren Rubato, bu albümden şarkıları ilk kez senfoni eşliğinde Harbiye'de canlı canlı söyledi. Rubato, Türkiye genelindeki konserlerine devam ederken, yaz boyunca Bayhan Müzik organizasyonuyla açık hava sahnelerinde de seyircileri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.