Rus TikTok’çuların yeni gözdesi!

Rus TikTok’çuların yeni gözdesi!

TikTok yeni bir şekilde gündemde. Rusya’daki TikTok kullanıcılarının yeni gözdesi bir Türkçe rap parçası.

Ksenia Mayakova adlı YouTube kanalı sokağa çıkıp insanlara bir anda popüler olmuş parçayı soruyor. Rusya TikTok Türkçe rap parçası ile sallanıyor!

TikTok üzerinden pek çok parça popüler hale geliyor. Bunlardan birisi de Adanalı İsyan Tetick’in Patlamaya Devam parçası oldu. Rusya’da şu sıralar oldukça popüler hale gelen şarkıya yönelik TikTok üzerinden milyonlarca video çekilmiş durumda. Sosyal medyayı sıkı takip edenler bilir bu şarkı İnternet aleminde daha çok uzaylı bir karakter ile paylaşılıyor ve komik videolarla birleştiriliyor.

Patlamaya Devam parçası Rusya’da Shazam’da aratılan 6’ıncı şarkı konumunda yer alıyor. Videoda özellikle gençler arasında popüler olduğu söylenen şarkının, dinlenme şekilleri değişiyor. Örneğin, bisiklete binen kişiler hoparlör eşliğinde açarak bu parçayı dinliyor ve tabiricaizse ”hava attığı” şarkılar arasında yer alıyor.

Türkiye’de zaten bilinen bu şarkı Rusya’da da bir süredir gündemde yerini almış durumda. YouTube’da Türkçe konuşmasıyla dikkat çeken ancak aslen Rus olan Ksenia Mayakova da Türkçe’sini bu şarkı için konuşturuyor. Paylaştığı videoda Ruslara bu parçayı bilip bilmedikleri, biliyorlarsa neden sevildiği? Gibi sorular yönlendiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.