Rusya Heyeti, Anadolu Efes İzmir Fabrikası’nı Ziyaret Etti

Rusya Heyeti, Anadolu Efes İzmir Fabrikası’nı Ziyaret Etti

İzmir Enternasyonal Fuarı için İzmir’de bulunan Rusya’nın Stavropol Bölgesi hükumet temsilcileri ile beraberindeki Rus işadamları, Anadolu Efes’in İzmir Fabrika’sını ziyaret gerçekleştirdi.

Rus heyet, Anadolu Efes markalarını bira ustalarından dinleyerek, Türkiye’deki en son üretim teknolojisi ve en yüksek kalite standartlarında,  Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddeleri ile gerçekleştirilen üretim süreci hakkında da bilgi edindi. 

Bu yıl 86’ncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı'nın partner ülkesi Rusya Federasyonu’ndan gelen işadamı ve bürokratlardan oluşan 15 kişilik heyet, Anadolu Efes’in İzmir Fabrikası’nı ziyaret etti.  

Stavropol Bölgesi Ekonomik Kalkınma Bakanlığı Uluslararası Birimi Başkanı Suzanna Damir ve beraberindeki heyet, Anadolu Efes’in en son üretim teknolojisi ve en yüksek kalite standartlarında,  Anadolu’nun özenle seçilen doğal hammaddelerini kullanarak gerçekleştirdiği üretim süreci hakkında da bilgi edinme fırsatı buldu.

Türkiye’den yola çıkarak, 6 ülkede üretim tesisleri kurduklarını ve 70’in üzerindeki ülkede 300 milyon tüketici ile buluştuklarını belirten Anadolu Efes Türkiye Tedarik Zinciri Direkötürü Gani Küçükkömürcü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Anadolu Efes olarak kaliteye verdiğimiz önemle; en son üretim teknolojisi ve en yeni ekipmanlarla, en yüksek kalite standartlarında, özenle seçilen doğal hammaddelerle üretim yapıyoruz. Ürünlerimizde, Anadolu Efes’e tescilli iki sıralı arpa ve doğal şerbetçiotu kullanıyoruz.  Türkiye’de sektörümüzün lideri, dünyanın 14.üncü Avrupanın 6’ıncı büyük bira üreticisiyiz. Bugün, Anadolu Efes’in yurtdışında en fazla hacim yaratan bira operasyonu olan Rusya’da, 6 bira fabrikamız ve 4 malt üretim tesisimizle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Rusya’daki büyüklüğümüze tanıklık eden Rus heyeti, Türkiye’nin lider markası olarak ağırlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.