Saadet İzmir’de iki adayını açıkladı

Saadet İzmir’de iki adayını açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, temel parametreler açısından Saadet Partisi dışındaki partilerin birbirinin neredeyse aynısı olduğunu söyledi.

İzmir teşkilatının Hakemler Derneği Konferans Salonunda gerçekleşen Divan Toplantısı’na konuşmacı olarak SP Genel Başkan Yardımcısı Aydın katılırken, Saadet Partisi’nin İzmir’in iki ilçesinin belediye başkan adayları da açıklandı. 31 Mart yerel seçiminde Saadet Partisi Kemalpaşa belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru olurken, Karşıyaka adayı Avukat Hatice Değerli oldu. Mehmet Ali Özüdoğru, 1994-2004 yılları arasında on yıl Kemalpaşa belediye başkanlığı yapmıştı. 

Toplantıda partililere hitap eden SP’li Birol Aydın, “Ülkemizde bir endişe ve kaygı süreci yaşanıyor. Bir yozlaşma var. Ciddi bir öngörülemezlik var. İş çevreleri yarın ne olacağını kestiremedikleri için yatırım yapamıyorlar. Devletin ayarları bozuldu. İsraf, yolsuzluk, şeffafsızlık, liyakatsizlik, adam kayırma had safhada yaşanıyor. Üniversiteden mezunlar işsizlik diploması almak için mezun oluyor. İşadamları, memurlar, işçiler, esnaf borçlu. Devlet borçlu. Türkiye’nin bir değişikliğe ihtiyacı var.” diye konuştu.

Seçimlerin yeni hikâyelerin başlaması için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren SP Genel Başkan Yardımcısı Aydın, bu seçimlerin Türkiye’nin cendereden çıkışına vesile olacağını savundu. Temel parametreler açısından Saadet Partisi dışındaki partilerin birbirinin neredeyse aynısı olduğunu iddia eden Aydın, “Saadet Partisi’nin olmadığı bir yönetim Türkiye’yi düze çıkaramaz. Biz çilingiriz. Adresi biz gösteririz. Bedel de öderiz ama kapıyı açarız. Ne vaat ediyoruz. Öncelikle özgürlük. Sonra adalet. Bunlar olmadan hiçbir şey olmaz. Ehliyet, liyakat, doğru yatırım. Türkiye’nin bunlara ihtiyacı var.” şeklinde konuştu. 

Ülkenin tarım ve hayvancılıkta, sanayide, işsizliğin çözümünde yatırım beklerken yol ve bahçe yapımının öncelik olamayacağını vurgulayan SP’li Aydın, bu durumun kalp damarları tıkalı bir insanın damarlarının açılması için tedavi olacağına önce saç ektirmesine benzediğini kaydetti. Aydın, doğru yatırım ile sürekli üretimin büyük önem taşıdığını belirtti. 

“Hizmetlerimizi özlediler”

Saadet Partisi Kemalpaşa belediye başkan adayı olarak açıklanan Mehmet Ali Özüdoğru ise, Kemalpaşa’yı tekrar Milli Görüş belediyeciliğine teslim edeceklerini söyleyerek, “Seçim çalışmalarımızda bazı ilkelerimiz, olmazsa olmazlarımız olacak. Şu anda Türkiye’nin en büyük sorunu kutuplaşmadır. İnsanları dışlayan, damgalayan, ötekileştiren bir anlayış hâkim ülkede. Bu anlayışı inşallah ilçemizde ve her yerde kıracağız. Adaylığım duyulmaya başladığından beri Kemalpaşalılar, Milli Görüş belediyeciliğine ve hizmetlerine özlemle baktıklarını ve bizi beklediklerini ifade ettiler. Saadet demek hizmet, şefkat, merhamet demektir. Makamlara secde etmek için değil, makamları Hakka secde ettirip halka hizmet için yola çıktık.” ifadelerini kullandı. 

Saadet Partisi Karşıyaka belediye başkan adayı Hatice Değerli de, “Aranıza katıldığım için mutlu, huzurlu ve gururluyum. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek için çok çalışacağım.” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.