Saadet Partili gençlerden sokak hayvanları için yürek ısıtan çalışma

Saadet Partili gençlerden sokak hayvanları için yürek ısıtan çalışma

Dün gece soğuk İzmir sokaklarında yürekleri ısıtan bir çalışma vardı. Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları; bir sosyal sorumluluk projesi olarak, sokak hayvanlarının aç kalmaması için şehrin farklı merkezlerine mama kapları yerleştirdi.

Kış şartlarında yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sokak hayvanları için su borusu kullanarak yaptıkları beslenme aparatlarını İzmir’in pek çok noktasına yerleştiren Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, bu proje ile sokak hayvanlarının kışı bir nebze de olsa daha kolay geçirmesini amaçlıyor. 

Aynı çalışmanın Türkiye’nin diğer illerindeki gençlik teşkilatları tarafından da yapıldığını belirten Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Hazırbulan, “Kediler, köpekler ve hatta kuşlar sokağımızın, mahallemizin sıcaklığı, çocukların en candan arkadaşlarıdır. Bu dostlarımızı gözlerimiz arar, göremeyince merak ederiz. Onlara kötü davranılmasına asla dayanamayız. Onların bize, bizim de onların sıcaklığına ihtiyacımız var. Havaların soğuduğu, şartların zorlaştığı bu mevsimde dostlarımızı unutamazdık. Sokak hayvanlarına İzmir halkı olarak hep birlikte sahip çıkalım.” ifadelerini kullandı.

1-878.jpg

Düzenli aralıklarla mama kaplarının bulunduğu yerlere giderek zarar görmüşse tamirini yapacaklarını, mama eksiği varsa mama temini sağlayacaklarını belirten Hazırbulan; “Bizler biliyoruz ki İzmir bu konuda gayet duyarlı bir şehir. Aynı şehirde, birlikte yaşadığımız hayvan dostlarımıza karşı kendimizi sorumlu hissediyoruz. Onların olumsuz şartlardan etkilenmeden hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.