Saadet Partili kadınlardan fidan kampanyası

Saadet Partili kadınlardan fidan kampanyası

Sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Saadet Partisi Kadın Kolları, “Necmettin Erbakan Umut Ormanı” adının verildiği yeşil alan kampanyası için ülke çapında etkinlik düzenlenecek.

Saadet Partisi Kadın Kolları, gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla Türkiye genelinde fidan kampanyası yürütecek. "Bir fidan, bin vefa” ve “Umut elimizde yeşerecek” sloganıyla Umut Ormanı çalışması başlatan Saadet Partili kadınlar, halkı da bu kampanyaya ortak olmaya davet etti.

1.jpg

Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın açıklaması ile etkinlik hakkında bilgi veren Saadet Partisi Bornova Kadın Kolları Tanıtma Başkanı Reyhan Çamlı, doğa üzerinde meydana gelen tahribatın gittikçe derinleştiğine dikkat çekerek, “Ancak biz bu yarayı birlikte sarabileceğimize, betona kurban edilen doğayı hep birlikte yeniden onarabileceğimize inanıyoruz. Yanan ormanlarımızı birlikte yeniden yeşerteceğimizi umut ediyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için umut umut büyüyen bir kampanya hazırladık. Dikeceğimiz her bir fidan, elimizdeki umuttur.” ifadelerini kullandı.

3.jpg

Çamlı, “Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz diyen peygamberimizin izinde, hem emanete sahip çıkarak doğayı ve çevreyi korumak, hem de bizden sonraki nesillere bırakacağımız daha yaşanabilir Türkiye için canla başla çalışıyoruz.” diye konuştu.

Basın açıklamasına, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar, Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanı İrem Kıyak'ın yanı sıra partililer katıldı. İl Başkanı Erduran, kendisi ve ailesi adına fidan bağışında bulunarak kampanyayı başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum