Sabri Taşcan başkanlığı bıraktı

Sabri Taşcan başkanlığı bıraktı

Torbalıspor Başkanı Sabri Taşcan görevinden istifa etti.

Süper Amatör Lig temsilcisi Torbalıspor’da şok istifa gelişmesi yaşandı. Kulübün Başkanı Sabri Taşcan, sosyal medya hesabından istifa ettiğini kamuoyuyla paylaştı. 

Torbalıspor Başkanı Sabri Taşcan istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Taşcan sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"SPOR KAMUOYUNA DUYURULUR...

3 yıldır Onurla görev yaptığım ilçemizin güzide takımı Torbalı Spor Kulübü Başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğu ve yurt dışında kurucağım tesislerim için zamanımın büyük bölümünü yurt dışında geçireceğimden  dolayı istifa etmiş bulunmaktayım.

Kulübümüze yeni sezonda transferlerimizi tamamladık. Her biri yetenekli ve karakterli sporcu kardeşlerimizin titizlikle transferlerini gerçekleştirdik. Yönetim kurulunda birbirinden değerli yönetici arkadaşlarımın bayrağı devralacağı ve takımımızı layık olduğu üst liglere taşıyacakları kanaatim sonsuzdur. Büyük özveri ve gayret ile takımımızı bir alt ligten çıkarıp şampiyon yaptık. Bu gurur hepimizindir. 

Torbalı Spor Kulübü büyük ailesine, sporcularına, alt yapıdaki  gençlerine hizmet etmekten kalben ve vicdanen çok mutlu oldum. Bu büyük ve başarılı aileye her zaman destek olacağımı belirtir, görev yaptığım sürece bana her zaman destekleri ile güç veren Torbalı Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na, sporcularımıza, çalışan emekçi işçilerimize, şanlı taraftarımıza, spor basınına ve spor ailesine teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.