Saç ekimi nedir ve kimler yapabilir?

Saç ekimi nedir ve kimler yapabilir?

2021 saç ekimi en çok tercih edilen estetik hizmetleri arasında yer alıyor. Profesyonel saç ekim merkezi tarafından uygulanan bu işlemde %100 garantili sonuçlar elde edilir.

Bu sebeple saç ektirme hizmeti son derece güvenilirdir.

Bu uygulama bugün birçok farklı yöntemler üzerinden gerçekleştiriliyor. Geçmişte daha çok fut yöntemi üzerinden uygulanmasına karşılık bugün daha gelişmiş yöntem olarak fue yöntemi tercih ediliyor.

Bu etkili yöntem üzerinden özellikle dökülmeme özelliğine sahip olması sebebiyle doğrudan ense kısmından greftler tek tek alınarak saçsız alana özenli bir şekilde ekilir. Saç ektirme, adından da anlaşılacağı üzere ense kısmından greftler alınarak saçsız alana tek tek yerleştirildiği cerrahi bir uygulamadır. Bu bakımdan saç ekimi yeniden ektirilen saçların ömür boyu kalitesini koruması mümkündür.

Saç Ekimi

Bu uygulama saç dökülmesi yaşayan herkese güvenle uygulanır. Bu bakımdan saç ekimi işlemi bu alanda tam donanımlı saç ektirme merkezi tarafından gerçekleştirildiğinde doğal ve kusursuz yeni saçlara sahip olabilirsiniz.

Saç ektirme modern ve hijyenik bir ortam üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu bakımdan enfeksiyon kapma riski söz konusu değildir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Öncelikle saç ekimi uygulanışı saç ektirme merkezleri arasında farklılık gösteriyor. Bazı merkezlerde sadece fut uygulaması üzerinden bu işlem yapılır. Profesyonel saç ektirme merkezlerinde ise tüm yeni yöntemler söz konusudur.

Fut yönteminde greftler genellikle toplu bir şekilde toplanarak saçsız alana toplu ve aynı anda ekilir. Fue yönteminde ise greftler tek tek toplanır, elde edilen greftler doğrudan laboratuvar ortamında çoğaltılır.

Bu kapsamda çoğaltılan greftler özel ve ince uçlu bir iğne yardımı üzerinden saçsız bölgeye tek tek özenle ekilir.

Saç Ekim'i Kimlere Uygundur?

Bu uygulama saç dökülmesine maruz kalan ve kronik türünden hastalıkları olmayan herkese uygundur.

Bu kapsamda saç ektirmeden önce yüksek tansiyon, kolesterol ve diyabet gibi riskli sağlık sorunlarınız varsa ilk olarak doktorunuzdan onay almanız gerekir. Bu uygulama bir tür cerrahi girişim olduğundan sağlık açısından durumunuzun elverişli olması son derece önemlidir.

Saç Ekim'i Temel Aşamaları Nelerdir?

Saç ektirme bazı temel aşamalardan meydana geliyor. Bu işlem toplamda 6 farklı aşamalardan oluşuyor. Bu aşamalar; hazırlık-planlama-anestezi-greft alma-kanalları açma-saç köklerinin ekilmesidir.

Tüm bu aşamalar kademeli bir şekilde gerçekleştirilir. Saç ektirme aşamaları yapılmadan ekimden sağlıklı sonuçlar elde edilmesi söz konusu değildir. Tüm aşamaların belirli sıra doğrultusunda gerçekleştirilmesi önemlidir.

Saç Ekim'i Öncesi Yapılması Gerekenler?

2021 saç ekimi fiyatları geçmiş dönemlere oranla daha düşüktür. Bu sebeple ekonomik yönden avantajlı olabilirsiniz. Saç ektirmeden önce bazı hazırlıkların yapılması gerekir. Operasyondan 7 gün öncesinden mümkünse sigara ve kafeinden uzak durulmalıdır.

Saç ektirme işleminden 7 gün öncesinde alkol ve doğal çayların tüketilmesinden kaçınılmalıdır. İlgili doktorun talimatları ve uyarıları doğrultusunda hareket edilmelidir.

Saç Ekim'i Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Merak edilen saç ekimi fiyatları haricinde ekim işleminden sonra da dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. Saç ektirme tedavisinin başarılı bir şekilde geçmesi ve ekilen saç köklerinin yaşam boyu kalitesini koruması önemlidir.

Bu doğrultuda bireylerin operasyon sonrasında da dikkat etmesi gereken bazı ayrıntılar söz konusudur. Operasyondan 10 günlük süreç boyunca sigara, alkol ve doğal çay tüketiminden kaçınılmalıdır.

Bu zaman dilimi boyunca Güneş ışınlarından uzak durulmalı ve zorunlu olunmadıkça Güneşli günlerde dışarı çıkılmamalıdır. Dışarı çıkılması durumda da kaliteli bir şapka kullanılması tavsiye edilir. Saç ektirilen bölgenin operasyondan 90 gün boyunca tıraşı makineleri üzerinden tıraş edilmemelidir. Bu süreç boyunca berber veya kuaförden uzak durulmalıdır.

Saç Ekim'i Fiyatları Nedir?

En kaliteli saç ekimi fiyatları sitesinden bu operasyondan faydalanabilirsiniz. Saç ektirme global anlamda uzun yıllardan buyana gerçekleştiriliyor.

Fakat bu operasyon fiyatları bugün dahi birçok saç ektirme merkezlerinde yüksek bir şekilde sunuluyor. Bu bakımdan operasyona başvurmadan önce beklentileriniz doğrultusunda sizin için en iyi olan saç ekimi fiyatları sunan saç ektirme merkezini tercih edebilirsiniz.

https://www.retouchbody.com/tr/sac-ekimi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum