Saç Ekimi Tedavisine Talep Yüzde 30 Arttı

Saç Ekimi Tedavisine Talep Yüzde 30 Arttı

Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi Koordinatörü Yasemin Gülgör, 2016 yılını saç ekim tedavisi açısından değerlendirdi.

Özel Gazi Hastanesi Saç Ekimi Birimi Koordinatörü uğurlamaya hazırlandığımız 2016 yılını değerlendirdi. Saç ekiminin artık bir sektör haline geldiğini belirten Gülgör, bu yıl saç ekim tedavisine olan ilginin bir önceki yıla oranla yüzde 20-30 arasında artış gösterdiğini söyledi. Sosyal medya, dijital medyada yapılan bilgilendirmelerin bu artışta etkisi olduğunu anlatan Gülgör, yurt dışından saç ekimi için gelen turist sayısında da bir artış görüldüğünü ifade etti. 

  Türkiye'nin her köşesinden ve yurtdışından saç ekimi için İzmir'i tercih eden hastalar sağlık turizmine katkı sağlıyor

Sağlık turizmiyle adından sıkça söz ettiren Ege'nin incisi İzmir, saç ekiminde de Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından hasta alıyor. Saç ekimi için özellikle Türkiye'nin doğusundan ve yurtdışından çok sayıda hastanın İzmir'i tercih ettiğini söyleyen İzmir Gazi Hastanesi Saç Sorunları ve Kozmetik Birimi Sorumlusu Yasemin Gülgör, "Yurtiçi ve dışından çok fazla hastamız İzmir'e tedavi olmaya geliyor. Doğudan çok sayıda hastamız var. Erzurum'dan Mardin'e, Antalya'dan Samsun'a hastalarımız var. Yurtdışında ise, Almanya ve Hollanda başta olmak üzere dünyanın bir çok yerinden tercih ediliyoruz. Bu sayede turizme katkı sağlamaktan da memnuniyet duyuyoruz. Güze İzmirimizin tek eksiği yurtdışındaki her ülkeden direk uçuş olmaması. Bu sorunun da kısa sürede çözüleceğini umuyoruz" dedi.

HASTALARIMIZ ÜLKELERİNE MEMNUN DÖNMELİ

Yapılan işlem sonrasında hastalarını yüzü gülerek ülkelerine uğurlamanın kendileri için önemli olduğunu anlatan Gülgör, "Hastalarımız sağlık için geldikleri İzmirimizde aynı zamanda gezme ve dinlenme fırsatı da buluyorlar. Yurtdışından ve şehir dışından gelen hastalarımızı burada misafir ediyoruz. Bu sayede sağlık turizmine de bir katkı sağlıyoruz. Burada hem tedavi oluyor hem de Ege'nin güzelliklerini gezme fırsatı yakalıyorlar. Bu aynı zamanda ülkemizin, şehrimizin de tanıtımını sağlıyor. Bizlere güvenip, bizleri tercih eden hastalarımız yapılan operasyondan menun kalınca çevresine de tavsiyede bulunuyor. Bizler için en önemlisi hastalarımızın sonuçtan memnun olması" şeklinde konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.