Saç gitti sakaldan verelim!

Saç gitti sakaldan verelim!

İzmir’de faaliyet gösteren Likya Estetik Merkezi’nden şikâyetler, estetik gündeminin de konusu oldu. En son yapılan şikâyet ise estetik dünyasında alay konusu oldu.

MEDYA EGE - İzmir’in tanınmış estetik merkezlerinden Likya Estetik ve Saç Ekim Merkezi hakkında yapılan şikâyetler estetik dünyasında da gündem oldu. Bayraklı ‘da bulunan merkeze giden bir erkek müşteri saç ekimi konusunda anlaştığı Likya Estetik ve Saç Ekim Merkezi’nde yaşadıklarını sosyal medya üzerinden paylaşınca, yaşananlar ve yapılanlar estetik gündemine acı ve komik olay olarak düştü.

Saç ekimi konusunda Likya Estetik ve Saç Ekim merkeziyle 5 bin saç köküne, 5 bin TL olarak anlaşan ismini Engin olarak yazan şahıs, ilk etapta 2 bin 600 kök ekimi yapıldığını, 6 ay sonra tekrar ekim yapacağı zaman ise fahiş fiyatla karşı karşıya kaldığını söyledi. Engin isimli vatandaş, 6 ay sonra gittim, kalanı tamamlanması için anlaşmaya imza atan Likya Estetik ve Saç Ekim Merkezi çalışanın işten ayrıldığı ve anlaşmanın bu nedenle bittiğini belirten yetkililerin, “Geri kalanı sakalınızdan tamamlayalım ama 12 Bin TL daha ücret ödemeniz gerekiyor” dediklerini belirtti.

Eksik aldığı hizmetten dolayı parasının kalan kısmının geri ödenmesini isteyen vatandaş, ne parasını geri alabildiğini ne de eksik işlemi tamamlamadığını anlattı. Etik kuralı diye bir şeyin olmadığını, hizmetin kusurlu olduğunu, bunun adının fırsatçılık, bunun adının dolandırıcılık, bunun adının keçiden ne kıl koparırsam kar olduğunu iddia eden vatandaş, ilgili yerlere şikayet ettiğini belirterek, “Ne saçımdan, ne sakalımdan fedakarlık yapmayacağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım” dedi.

likya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.