Saçta tasarım saçta sanat: More İzmir

Saçta tasarım saçta sanat: More İzmir

20 yıldır İzmirlilere hizmet veren More Kuaför, Karşıyaka Bostanlı'da müşteri memnuniyeti sağlamaya devam ediyor.

‘’’Hayalinizden fazlası’’’ sloganıyla 20 yıldır İzmirlilere hizmet veren More Kuaför, Karşıyaka Bostanlı'da firma sahibi Okan Ekinci ve 11 kişilik uzman ekibiyle, yeniliklerden ve kaliteden ödün vermeden hijyenik bir ortamda hizmet vermeye devam ediyor.

whatsapp-image-2023-08-07-at-12-26-27.jpeg

Ekinci müşteri memnuniyetinin kendileri için birinci sırada olduğunu vurgulayarak, "Müşteri memnuniyeti kırmızı çizgimizdir, bununla birlikte kullandığımız ürünler dünya markaları olup vazgeçilmezlerimizdendir. Ayrıca 20 yıldır ayakta durmamızın sırrı kaliteden, istikrarlı fiyatlardan, ürün çeşitliliğinden, yurt dışı fuarları takip etmekten kaynaklanıyor" dedi.

Gelin saçı ve makyajına çok önem veren firmanın verdiği diğer hizmetler ise şu şekilde:

Balyaj, fön, keratin tedavileri, ombre, sombre saç rengi, saç boyama, düzleştirme, ışıltı atma, saç kaynaklama, saç kesimi, micro kaynak, estetik renklendirme, perma, rasta..

Ayrıca kuaför dükkanının üst katında da protez(jel) tırnak, ipek kirpik, microblading tekniği, kirpik lifting, manikür, kalıcı oje, ayak protez tırnak, kalıcı eyeliner, dudak renklendirme, kaş alma boyama, kalıcı makyaj, nail art gibi hizmetler de uzman estetisyenler tarafından hijyenik ortamda yine dünya markası olan ürünlerle hizmet veriliyor. Bilgi için 0530 970 66 73 - 0530 968 96 60 numaralı hatlardan yararlanılabiliyor.

whatsapp-image-2023-08-07-at-12-26-27-2.jpeg

whatsapp-image-2023-08-07-at-12-26-27-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.