Sadece 1 bardağı vücudu temizliyor!

Sadece 1 bardağı vücudu temizliyor!

İşte vücudunuzu temizleyen, toksik maddelerden arındıran besinler…

Diyetinize ekleyeceğiniz bu yiyecekler sayesinde bağışıklık sistemiz güçlenebilir, organlarınızın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Limon

Limon, C vitamini ve diğer antioksidanlarla dolu olduğu için bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudu detoksifiye eder. Düzenli olarak tüketildiğinde karaciğer ve safra kesesi sağlığını korur ve sindirim sürecini iyileştirir. Bir bardak ılık limonlu su genel sağlığınız için harikadır.

Maydanoz

Antienflamatuar bileşenleri ve yüksek antioksidanlar ve içerdiği flavonoidler sayesinde böbrekleri, karaciğeri ve gastrointestinal sistemi temizler.

Domates

C vitamini yönünden zengin olan domates, kalp sağlığını korur. Ayrıca serbest radikal hasarını önlemeye yardımcı olan likopen açısından da güçlü bir kaynaktır.

Kuşkonmaz

Kuşkonmaz idrar yoluyla vücuttan toksik maddelerin atılmasına yardımcı olur. Çok sayıda önemli besinleri içinde barındırır.

Üzüm

sindirime yardımcı olan, karaciğerin işlevini geliştiren, kanı ve dokuları temizleyen, kolesterol seviyelerini düzenleyen antioksidanlarla doludur. Taze ya da kuru olarak tercih edebilirsiniz. Eğer şeker probleminiz yoksa günlük olarak 1/2 avuç kuru üzüm tüketebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.