Sadettin Saran: İnsan delirecek gibi oluyor

Sadettin Saran: İnsan delirecek gibi oluyor

Türkiye’nin önemli iş insanlarından Sadettin Saran, Göktürk dergisinden Hakan Kanburoğlu’na açıklamalarda bulundu.

''Her şeyimi spora borçluyum''

İş adamı Saran bugünlere gelmesinde sporun önemli olduğunu, “Hayatım boyunca spor yaptım. Sporla kazandım. Sporla da topluma geri vermeye çalışıyorum. Her şeyimi spora borçlu olduğumu söylesem abartı olmaz. “ cümleleriyle belirtti. 

''Çok fazla filtrem yoktur.''

Sadettin Saran kendisini ''İnsanın kendini tarif etmesi garip bir durum. Çevremde direkt bir insan olarak bilinirim. Çok fazla filtrem yoktur. Tarz olarak da sade hayatı severim. Yazar Franz Kafka’nın dediği gibi: Az insan, az eşya'' cümleleriyle anlattı. 

''İş adamı olmasaydım, spor hocası olurdum''

'İş adamı olmasaydınız hangi mesleği yapardınız?' sorusuna Saran, ''Spor hocalığı, diyetisyenlik, PR yönetimi gibi işlerde de başarılı olurdum diye düşünüyorum. Bir de tarihe merakım vardır. Tarihle ilgili çalışmalar da yapabilirdim.'' yanıtını verirken, 'pasif jimnastik' yapamadığım tek spor dalı cümlesini kullandı. 

''İnsan delirecek gibi oluyor''

Türkiye'de kadına, çocuğa ve hayvana şiddet olaylarıyla ilgili ise ''Ben iş yerimde de evimde de hayvanlarla iç içeyim. Hayvanları sevmeyen insan, insanları da sevmez. Kadın ve çocuk konusuna da hiç girmeyelim, kızım var, hepimizin annesi, çocukları var. İnsan delirecek gibi oluyor.'' açıklamasını yaptı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.