Şadi Çetin, hain terör saldırısını kınadı

Şadi Çetin, hain terör saldırısını kınadı

"İzmir'de Yaşanan Hain Terör Saldırısını Kınıyor ve Lanetliyoruz"

 

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Şadi Çetin İzmir’de yapılan hain terör saldırısı hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Çetin “Daha İstanbul Ortaköy’deki hain terör saldırısı manşetlerden inmeden, bu defa da Güzel İzmir'imizin Adliye’sinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucunda maalesef bir polisimiz ve bir adliye kâtibimiz şehit olmuştur. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne kasteden bu hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe huzurumuzu, kardeşliğimizi kimse bozamayacak,  ülkemizi zayıf düşürmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacaklardır.  Toplumsal dayanışmayı artırarak terörü bertaraf etmek, demokratik istikrarı el birliği ile korumak her birimizin en temel vatandaşlık görevidir. Cennet vatanımızın ufku geniş, önü açık, yarınları umut dolu ve geleceği aydınlıktır.

Hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, tüm ulusumuza, başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.