Şafak Sol'da Bakan Koca’ya tam destek

Şafak Sol'da Bakan Koca’ya tam destek

İzmir’de sağlık alanında 30 yıldır hizmet veren Şafak Sol, Bakan Fahrettin Koca’nın sektör için büyük avantaj olduğunu söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. Bakan Koca, Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı’nın (TESA) kurucu başkanıydı. Sektörde başarılarıyla adından söz ettiren Koca'nın Sağlık Bakanlığı'na getirilmesi, camiada heyecan yarattı.

 

İzmir’de 30 yıldır sağlık ve güzellik sektöründe hizmet veren Şafak Sol Bakan Koca’ya başarılar dilerken, kendisinin çözüm bekleyen birçok projeye imza atacağına inandığını söyledi. Sol, “Son yıllarda sağlık alanında önemli reformlar yapıldı. Bu gelişmeler, sağlık çalışanlarının olduğu kadar hastaların da yararına sonuçlar doğurdu. Bununla birlikte özel sağlık sektöründe önemli adımlar atıldı. Kamu ve özel sektör arasındaki rekabet kalitenin artmasına neden oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın hem devlette işleyen sistemi, hem de özel sektörü iyi bilmesi hepimiz için büyük avantaj. Bu bağlamda Bakan Fahrettin Koca’nın bu görevi çok iyi yöneteceğine inanıyorum” dedi. Yeni sistem ile Türkiye’de yeni bir dönemin kapılarının açıldığını söyleyen Sol, bu sayede mevcut sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inandığını dile getirdi.

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.