Safiye Soyman'dan yeni albüm!

 Safiye Soyman'dan yeni albüm!

Safiye Soyman “Nerede Kalmıştık?” isimli yeni albüm lansmanını, önceki gün Baltalimanı Portaxe’de basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Safiye Soyman ve Faik Öztürk; “Altı şarkılık bir albüm yaptım. Albümde, iki tanesi Serdar Ortaç’a ait, biri de benim için çok önemli olan ‘Şımart Beni’ şarkısı. Bu şarkının benim için önemli olmasının nedeni; kadınların her zaman şımartılmaya ve sevilmeye layık olması gerektiği, şiddete değil.  Şiddete her zaman hayır diyoruz. Özellikle bu konuya dikkat çekmek için, Faik klipte bana tektaş yüzük taktı” diyerek kadına şiddete vurgu yaptı. Faik Öztürk ise kadınlar her zaman şımartılmalıdır diyerek, Safiye Soyman’ın elini öperek pasta kesti ve kestiği pastayı elleriyle yedirdi. Etkinlik sonunda ise kendi elleriyle köfte pişirerek misafirlere dağıttı.

“SAFİYE SOYMAN’DAN “NEREDE KALMIŞTIK?”

Azka Müzik etiketi ile 2 Ekim Cuma günü yayımlananacak olan 6 şarkılık albümde, Serdar Ortaç’ın “Hadi Çal” ve “İsmi Lazım Değil” isimli şarkılarını yeniden yorumlayan ve 28 yıl önce seslendirdiği “Gelen Vurdu Giden Vurdu” şarkısını yeniden seslendiren Safiye Soyman’ın yeni albümünde sürprizler de yer alıyor. Söz yazarı ve besteci Hüsniye Kaya’nın şarkı haline getirdiği ve bir süre önce Faik Öztürk’le birlikte kamera karşına geçtikleri reklamın sloganı haline gelen ve albümün çıkış şarkısı olan “Şımart Beni” şarkısını da albüme ekledi. Albümde yer alan tüm şarkılara klip çeken Safiye Soyman’ın klip yönetmenliğini ise Erkan Nas üstlendi. Emircan Korkmaz’ın aranjelerini yaptığı albümde iki şarkı ise Mine Kılıç imzası taşıyor.

SAFİYE VE FAİK KAMERA KARŞISINDA…

Sözü ve bestesi Hüsniye Kaya imzası taşıyan Şımart Beni Aşkım şarkısının klip çekiminde sevilen ikili yeniden kamera karşısına geçti. Faik Öztürk ve Safiye Soyman, şarkının eğlenceli ve keyifli duygusuna karşılık verdikleri klipte birbirinden eğlenceli görüntüler sergiledi. Öte yandan, albümde yer alan diğer şarkıların da kliplerini Bodrum Azka Otel’de çeken Safiye Soyman, ayrıca tüm şarkıların videolarını dinleyicisi ile buluşturacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.