Sağlık turizmi fırsatları, Karşıyaka'da konuşulacak

Sağlık turizmi fırsatları, Karşıyaka'da konuşulacak

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen sağlık turizmi fırsatları konulu seminere Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Aracı Kurumlar Başkanı Öğretmen Elif Canaslan konuşmacı olarak katılacak.

Nilda Altın Okay- Karşıyaka Belediyesi, 65 yaş üstü yabancıların Türkiye’de yaşamaları için sağlık turizmi fırsatlarının konuşulacağı bir seminer düzenliyor. Bahçelievler Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde 16 Ağustos 2022 Salı günü saat 16.30’da gerçekleşecek olan seminere Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Aracı Kurumlar Başkanı Öğretmen Elif Canaslan konuşmacı olarak katılacak.

Karşıyaka Belediyesi tarafından etkinliğe ilişkin olarak yapılan paylaşımda "Bahçelievler Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Aracı Kurumlar Başkanı Öğretmen Elif Canaslan ile 65 yaş üstü yabancıların Türkiye’de yaşamaları için sağlık turizmi fırsatlarını konuşacağız. 16 Ağustos 2022 Salı günü saat 16.30’da gerçekleşecek söyleşiye, sağlık turizmine ilgi duyan Karşıyakalıları bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

fzyd6odxeaacrxc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.