Sağlık turizminin pasta payı artıyor

Sağlık turizminin pasta payı artıyor

Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, sağlık turizminin payının her geçen gün büyüdüğü, tedavi olmak için Türkiye’ye gelen yabancı turist sayısının arttığına dikkat çekti.

Her yıl binlerce turist sağlık turizminden faydalanmak için Türkiye’nin kapısı çalıyor. Nazar Skin Büyüme ve Sistem Genişletme firması Müdürü Yalçın Aslan Ayyıldız, sağlık turizminin pasta payını artırdığını söyledi. Tedavi için gelenlerin artık seçici davrandığına dikkat çeken Ayyıldız, “Geçtiğimiz yıl ülkemizi 1 milyon civarında yabancı turist ziyaret etti ve tedavi oldu. Bu gerçekten çok büyük rakam. 2022’nin sonuna kadar bu sayının daha da üzerine çıkılacak. Özellikle İzmir, İstanbul, Antalya gibi kentlerde sağlık hizmeti veren şirket sayısı çok fazla. Ancak biz firma olarak kaliteli hizmet veren hizmet ortaklarımızla bu işi yürütüyoruz. Bunların başında da Serap ve Lars Deine Schönheit geliyor” diye konuştu.

serap-lars-kopie.png

EN ÇOK TERCİH EDİLEN…

Ayyıldız, sözlerini “Yabancı turistin en çok ilgi gösterdiği alan estetik. Saç ekimi, diş estetiği, genetik ve travmatik nedenlerden kaynaklanan burun şekil bozukluklarının düzeltilmesi, göğüs küçültme-büyütme, yağ aldırma en başta geliyor. Bu anlamda Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerinden ülkemize gelenlerin sayısı yüksek. Burada dikkat edilmesi gereken kaliteli ve düzgün hizmet verebilmek. Biz buna çok dikkat ediyoruz. Serap ve Lars Deine Schönheit firması alanında uzman doktorlarla çalışıyor. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyorlar. Her şeyi şeffaf bir şekilde yürütüyorlar. Sağlık hizmeti alacak yabancı turist ne için ne kadar ödeyeceğini bilmesi gerekiyor. Ayrıca tedavi sonrası kontrollerin de iyi bir şekilde organize edilmesi şart” ifadeleri ile sonlandırdı.

img-20220831-wa0021.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.