‘sağlıkçı’ süsü verilmiş terörist

‘sağlıkçı’ süsü verilmiş terörist

Adana Valiliği’ne yönelik ‘bomba yüklü araç’ ile gerçekleştirilen terör saldırısında yeni bilgilere ulaşıldı. Aracı otoparka bırakan kadın teröristin, dikkat çekmemek için ‘112 Acil Servis personeline ait kıyafeti girdiği ortaya çıktı.

Adana Valiliği’ne yönelik terör saldırısının detayları ortaya çıkıyor. Terör örgütü PKK tarafından üstlenilen saldırıda bomba yüklü aracı valilik otoparkına bırakan kadın teröristin, dikkat çekmemek için üzerine ‘112 Acil Servis’ personeline ait üniforma giydiği ortaya çıktı. Olayla ilgili otopark görevlisi F.K. ‘ihmal’ suçlamasıyla tutuklanırken, 2 polis memuru da açığa alındı.

SALDIRIYI ‘PKK’ ÜSTLENDİ

24 Kasım’da Adana Valiliği’ne yönelik ‘bomba yüklü araç’ ile gerçekleştirilen, 2 çocuk babası 41 yaşındaki Gökhan Aygül ile 27 yaşındaki Kadir Kırbaç’ın hayatını kaybettiği, 2’si polis 33 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Terör örgütü PKK tarafından üstlenilen saldırıyı tüm yönleriyle ele alan polis, çevredeki güvenlik kameralarını da mercek altına alındı.

ÜZERİNE ÜNİFORMA GİYMİŞ!

Gerek güvenlik kamerası görüntüleri, gerekse de görgü tanıklarının ifadesinin yanı sıra gözaltına alınan otopark görevlisi F.K.’nın da paylaştığı bilgiler, teröristin eşkalini de netleştirdi. Bomba yüklü aracı Valilik otoparkına getiren kadın teröristin, dikkat çekmemek için de üzerine ‘112 Acil Servis’ personeline ait üniformayı giydiği ortaya çıktı. Aracı park eden teröristin, daha sonra olay yerinden hızlı adımlarla ayrıldığı belirlendi.

4 DAKİKA SONRA PATLAMA

Güvenlik kameralarınca da kaydedilen görüntülere göre; mavi pantolonlu, sarı kıyafet, sarı-mavi başörtüsü takan kadın teröristin, otoparktan ayrıldıktan sadece 4 dakika sonra bomba yüklü aracın patlaması dikkat çekiyor. Polis, teröriste ulaşmak için Adana genelinde sağlık personeli kıyafeti satan işyerlerini de mercek altına aldı. Bu arada saldırının ardından gözaltına alınan otopark görevlisi F.K. ‘ihmal’ suçlamasıyla tutuklanırken, 2 polis de açığa alındı. 

SAATLER ‘08.05’TE DONDURULDU

Öte yandan, ‘bomba yüklü araç’ ile terör saldırısının gerçekleştirildiği Adana Valiliği’ndeki tüm saatler, söz konusu saldırının yaşandığı ’08.05’te donduruldu. Dış cephesi dev Türk bayraklarıyla donatılan Valilik Hizmet Binası’ndaki ofislerin duvar ve mobilyalarında da hala patlamanın neden olduğu hasar dikkat çekiyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.