Sağlıkçılardan Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Sağlıkçılardan Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Medicalpark İzmir Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu Seher Dilmaç Meriç yönetimindeki Türk Sanat Müziği korosu sanatseverlerle buluştu. 

Dün akşam İzmir Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere ilgi büyüktü.
Konserin açılış konuşmasını yapan Medicalpark İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, sanatın insanlar arasındaki iletişimi güçlendiren önemli bir araç olduğunu belirterek, "Toprağa Düşen Damlalar" konserinin bütün emektarlarına teşekkür etti.
 
Eski TRT sanatçısı Seher Dilmaç Meriç’in koro şefliğini yaptığı konserde, hastanenin Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Ecemiş, anlaşmalı kurumlar sorumlusu Derya Şahin, kurumsal pazarlama uzmanı Mert Dallar, sosyal işler sorumlusu Ahmet Arslan ve sorumlu hemşireleri Ayşen Karagöz, Seyyibe Erkan, Müge Aygüler, Yıldız Bayraktar, Güllü Küçük ve Aydın Zeybek görev aldı. Konserde Nihavend ve Hüzzam makamından 27 eser seslendirildi.
 
Babaya sürpriz
Konserde babasına sürpriz yaparak sahneye çıkan Medicalpark İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba’nın Kızı İrem Kubba “Bana bir aşk masalından şarkılar söyle” adlı eseri babası için seslendirdi. Veysi Kubba her zaman gurur duyduğum kızımla bu gece bir kez daha gurur duydum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.