Sağlıklı beslenin, yaşam kalitenizi arttırın!

Sağlıklı beslenin, yaşam kalitenizi arttırın!

Diyetisyen Deniz Güvendik, Özel Ege İnci Cerrahi Tıp Merkezi'nde sağlıklı ve dengeli beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getiriyor.

İzmir'in Narlıdere ilçesinde kısa bir süre önce hizmete giren Özel Ege İnci Cerrahi Tıp Merkezi'nde Beslenme ve Diyet Bölümü, Diyetisyen Deniz Güvendik ile hizmet veriyor. Bu alanda hastaneyi tercih edenler sağlıklı ve dengeli beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getiriyor.

5972fe4f-070a-4ad2-8780-5968e275817c.jpg

Diyetisyen Deniz Güvendik, "Beslenme konusundaki en son gelişmeleri yakından takip ederek, bu yenilikler ve gelişmeler ışığında hastalarımız en sağlıklı şekilde yönlendirmekte ve bilgilendirmekteyiz. Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hem koruyucu hem de tedavi edici bir sağlık bilinçlendirmesi olarak hastalarımıza aktarmaktayız" dedi.

Yaşam tarzı haline getiriliyor

"Sağlıklı ve dengeli beslenmenin bir yaşam tarzı haline getirilmesi ve bu şekilde benimsenmesi adına yol gösterici rol üstleniyoruz" açıklamasında bulunan Diyetisyen Deniz Güvendik, "Aynı zamanda hastalarımıza obezite,kanser hastalıklarında beslenme, gebelik ve emzirme dönemlerinde beslenme, diabetes mellitus hastalığında beslenme, hipertansiyon ve kardiyovasküler hastalıklarında beslenme alışkanlıkları, karaciğer ve böbrek hastalarının beslenmesi ve daha pek çok konuda ve durumda beslenme ve sağlıklı, dengeli beslenme programları, vücut endeksleri analizlerini gösteren son teknolojiye sahip cihazlar aracılığı ile yapılmaktadır. Kilo almada problem yaşayan, yeme alışkanlıklarında bozukluklar olan kişilerde de detaylı olarak beslenme alışkanlıkları edinmeleri hakkında da hizmet vermekteyiz" sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.