Sağlıklı yaşam rutininizin tamamlayıcısı "Pınar Protein Ailesi"

Sağlıklı yaşam rutininizin tamamlayıcısı "Pınar Protein Ailesi"

Türkiye’yi 49 yıldır yenilikçi, kaliteli, lezzetli ve besleyici ürünlerle buluşturan Pınar, Pınar Protein ürünleriyle, yaza sağlıklı ve fit bir görünümle girmek isteyenlere “Durma Başla” diyor ve öğünlerinde farklı lezzet arayanlara seçenekler sağlıyor.

Türkiye’de süt ve süt ürünleri sektörünün en itibarlı markası seçilen Pınar, yüksek protein değerine sahip Pınar Protein Ailesi ile “Durma Başla” diyerek hem yaza hazırlanmanızı sağlıyor hem de kahvaltı ve ara öğünler için keyifli alternatifler sunuyor.

Bir paket Pınar Protein Süt, günlük protein ihtiyacınızın %52’sini karşılıyor

Sağlıklı ve fit yaşam tarzını benimseyenler için geliştirilen Pınar Protein Süt Ailesi, bir paketinde 26 gram protein içeriyor. Yüksek protein içeriğinin yanı sıra, L-karnitin ve B1, B3, B6, B12 vitaminleri ile zenginleştirilmiş olan Pınar Protein Süt Ailesi, laktozsuz olması sayesinde de kolay sindiriliyor. Bunun yanı sıra düşük yağ (%0,3 yağ) oranına sahip olup, ilave şeker ve tatlandırıcı içermiyor. Vanilya aromalı, kakaolu, yer fıstığı & muz aromalı, çilekli ve kahveli çeşitleri bulunan Pınar Protein Süt, spor öncesi ve sonrası gerekli besin değerlerinin alınmasını sağlarken, fit bir görünüme kavuşmanız için ideal bir tamamlayıcı oluyor.

pinar-protein-ailesi.jpg

Sağlıklı yaşam rutininizin tamamlayıcısı, Pınar Protein Süzme Peynir

Enfes lezzeti, yumuşacık kıvamı ve yüksek protein değeriyle Pınar Protein Süzme Peynir, spor ve egzersiz sonrası enerji ihtiyacını kaliteli besin içeriklerinden sağlamak, kas gelişimini ve onarımını artırmak için vazgeçilmez bir destekçi. Düşük tuz oranı ve yarım yağlı içeriğiyle 100 gramında içerdiği 14 gram protein ile günlük protein ihtiyacının %28’ini, kalsiyum ihtiyacının ise %36’sını karşılayan Pınar Protein Süzme Peynir, hem kahvaltılarınızın hem de ara öğünlerinizin en keyifli eşlikçisi oluyor.

pinar-protein-suzme-peynir-ile-antioksidan-salata.jpeg

Pınar Protein Kakaolu Süt ile Yulaf Kasesi

Pınar Protein Kakaolu Süt ile 2 kişilik proteinli bir ara öğün hazırlamanız mümkün, bunun için ihtiyaç duyulan malzemeler şöyle: 1,5 bardak Pınar Protein Kakaolu Süt, 4 yemek kaşığı yulaf, 15 adet orta boy taze ya da donuk böğürtlen, 1 çay kaşığı bal.

İlk olarak Pınar Protein Kakaolu Süt ve yulafı bir kasede karıştırıp, yaklaşık 2 saat dinlendirin. Böğürtlenleri ocakta hafif ısıtın, ardından balı ilave edip hazır olan sütlü yulaf karışımıyla birleştirin. Karışımı servis kasesine aldıktan sonra, üzerini dilediğiniz kuruyemiş ve kırmızı meyveler ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

pinar-protein-sur-ile-yulaf-kasesi.jpg

Pınar Protein Süzme Peynir ile Antioksidan Salata

1 dilim Pınar Protein Süzme Peynir, 10 - 12 yaprak baby roka, 4 - 5 dal dereotu, 20 gr ceviz, 10 gr frambuaz, 4 dilim elma ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile antioksidan salata dakikalar içinde hazır.

Marul ve dereotunu doğrayın, diğer tüm malzemeleri ekledikten sonra zeytinyağını ilave ederek karıştırın. Üzerine küp küp doğranmış Pınar Protein Süzme Peynir’i ekleyerek servis edin. Afiyet olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.