“SAĞLIKTA DÜNYAYA ÖRNEK OLDUK”

“SAĞLIKTA DÜNYAYA ÖRNEK OLDUK”

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Kuzeye sağlık çıkartması yaptı.

Sürekli Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası temel atma törenine ve Sağlık-Sen 1 Nolu Şubesinin Bergama'da düzenlemiş olduğu moral ve motivasyon toplantısına katıldı. 
Sürekli, İzmir’de sağlık alanında yapılan yatırımlarla çok kısa sürede 263 tesisin bitirilip yatak sayısının 6 bin 941 e çıkacağını müjdeledi. Sağlık’ta Ak Parti hükümetlerinin yaptığı devrim niteliğindeki düzenlemelerle Dünyaya örnek olduğunu vurgulayan  Sürekli, “Dünyanın en nitelikli ve ucuz sağlık hizmeti Türkiye’de. Bu yüzden Amerika dahil bir çok ülke den hasta Türkiye’ye geliyor”diye konuştu.
İKTİDAR MİLLEVEKİLİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Sürekli Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası’nın yapımına bağışta bulunan Öztüre ailesine  teşekkür ederken İzmir’deki sağlık yatırımları hakkında şu bilgileri verdi:
“2002 yılından bu yana İzmir’de 100 tesis yaptık, 1.656 yatak sayısına ulaştık. 446 bin 500 metre kare kapalı alan ürettik bunlar için 636 milyon TL harcadık.  Çok kısa sürede bitireceğimiz sağlık tesisleriyle İzmir’de  263 tesis bitmiş olacak  6 bin 941 yatağa  çıkacağız.  Bu yatırımla 1 milyon 949 bin 787 metre kare kapalı alan sağlık tesisi  yapmış olacağız bu yatırımların toplam maliyet ise 4 milyar 400 milyon TL  dir.  İşte bunlar  İzmir’de sağlık ta yaptığımız ve en kısa sürede yapacaklarımız. Sağlık’ta yaptığımız ve yapacağımız yatırımlarla  İktidar partisinin  milletvekili olmaktan gurur duyuyorum” 


İZMİR’DE KREŞSİZ HASTANE KALMAYACAK
Sağlıkta devrim niteliğinde uygulamaları hayata geçirirken en büyük payın sağlık çalışanları olduğunu vurgulayan Sürekli, “Bizde devamlı sağlık çalışanlarımızın yanında olduk. Onlar için bir çok gerekli yasal düzenlemeler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Sağlık çalışanlarının en büyük sorunu kreş geliyor. Ben söz veriyorum İzmir’de kreşsiz hastane kalmayacak. Sağlıkta şiddete geçit yok buna asla müsaade etmeyeceğiz.  Gerekiyorsa kanuni düzenleme yapılması için  Adalet Komisyonu üyesi olarak   çalışacağım. Hukukçu bir milletvekili  olarak söz veriyorum” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.