“Sağlıkta Mobbing Sona Ermeli”

“Sağlıkta Mobbing Sona Ermeli”

Hak İş Konfederasyonu, Öz Büro İş Sendikası İzmir İl Başkanı Metin Durur ve İzmir İl Sekreteri Sibel Şahin, Gaziemir Devlet Hastanesinde çalışan sendika üyelerini ve hastane başhekim Uzm. Dr. Doğan Yıldırım ziyaret gerçekleştirdiler

Gaziemir Devlet Hastanesinde sendika temsilcisi Burcu Kirazlı ile görüşen İl Başkanı Metin Durur ve İl Sekreteri Sibel Şahin, çalışanların sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Daha sonra hastanenin başhekimi Uzm. Dr. Doğan Yıldırım ile görüşen Durur, “Önce insan ilkesinden yola çıkarak saygılı, dürüst, güvenilir, güler yüzlü, yüksek kalitede ve erişimi kolay niteliklerde sağlık hizmeti sunarak insanımızın memnuniyetini arttırdıkları için hastane çalışanları ve size teşekkür ediyorum” dedi.


Sağlıkta mobbingin sona erdirilmesi tek arzuları olduğunu dile getiren Metin Durur sözlerini şöyle sürdürdü, “Gaziemir Devlet Hastanesinin bu anlamda da öncü ve örnek hastane olmayı başarmış bir yönetim kadrosuna sahiptir. Arkadaşlarımızı mutlu ve huzurlu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Bu mutluluk hastalarımız ada yansıtılmakta huzurlu bir hastane aile fotoğrafı görmekten gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızdayız. Birlikte güzel işler yapmaya devam edeceğiz.”
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.