Şahin İnan'dan yeni albüm müjdesi!

Şahin İnan'dan yeni albüm müjdesi!

Bir süre önce piyasaya çıkardığı Ben de varım isimli albümüyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı sanatçı Şahin İnan'dan yeni albüm müjdesi.

İşte albümde, aile hayatına kadar önemli açıklamalar yapan başarılı sanatçı Şahin İnan'ın o röportajı;

Şahin inan oluşum sürecini anlatırmısınız?

-Çocukluğumdan beri müziğe ola merakım ve ilgim vardı sıra gecelerinde , düğünler de süreklibeni çağırırlardı her geçen zaman şarkı söyleve  müziğe olan ilgimi arttırdı.

Müzik yaşamına nasıl başladınız?

-Müzik bir aşktır herşey küçükken başladı aile toplanmalarında , mahalle düğünlerinde o zamanın sevilen sanatçılarını dinleyerek müzik bende aşk tutku ve heves ile başladı büyüklerimizin destek ve ısrarları üzerine ilk şarkımızı yaptık.

Sizi müziğe özendiren şeyler nelerdir?

-Tabi ki dönemin sevilen isimlerinden ibrahim tatlıses mhsun kırmızıgül müslüm gürses orhan gencebay gibi  sevilen sanatçıları dinleyerek arabesk müziğine ilgim daha çok arttı ve müziğe özendim.

2018 de ben de varım isimli albümünüzü müzik severler ile buluşturdunuz dikkat çeen albümünüzün isminde dikkat çeken bir mesaj var mı?

-Evet son manlarda müzik piyasasında büyük bir boşluktan bahsediliyor baktığınızda çok sanatçı yok gibi görünüyor ama hergün onlarca isim piyasada kendine  şans bulmaya çalışıyor o yüzden konuşulan bu boşluğu doldurmak için ben de varım dedim.

whatsapp-image-2019-01-13-at-09.45.32-(1).jpeg

Sözlerini Ahmet Selçuk İlkan'ın yazdığı Müslüm Gürses’in de seslendirdiği isyanlardayın isimli şarkı ile çıkış yaptınız neler söylemek istersiniz?

-Bu şarkı gerçekten bi sanatçı için okunması zor bir şarkı ve bu şarkıyı sevenlerimizden gele olumlu ve güzel tepkilerden dolayı çk mutluyum bu şarkı ile ilgili bir anket çalışmasıda yapmıştım  çıka sonuç bende çok mutlu etmişti.

Müzik dünyasındaki soluğunuzu neye borçlusunuz?

-Tek kelime ile AŞK

İsyanlardayım şarkısı çıktıktan sonra nasıl tepkiler aldınız?

-Biz toplum olarak muhafazakar insanlar olarak tabi ki şarkının ismi ve sözlinden dolayı biraz tepkiler aldık ama genel olarak  tepkiler çok güzel.

Aileniz sizin müzik yolculuğunuzda ter aldı mı? Onların yansıyan fikirlerini öğrenebilirmi yiz?

-Müzik yolculuğunda ailem her zaman yanımdayd ve yanımda olmaya da her zaman tam destek olacaktır  mesela ‘’ Elveda sana ‘’ şarkısını eşim ile beraber yazdık biz her zaman aile desteği ile ayaktayız.

Sizce sanatçların toplumdaki görevleri nelerdir?

-Sanatçı olmak gerçekten kolay değil toplumda örnek alınacak davranışlarda bulunmak gerekiyor fikir ve düşünceleriyle hem kendine hem topluma örnek biri olması gerekiyor bizde bunu yapabiliyorsak ne mutlu bize sonuçta bende bir babayım 2 çocuğum var o yüzden aile yapım ve yaşam tarzım ile yaptığım müziklerle bir yerlerde olmak beni mutlu eder.

Şarkı yazmak yeteneğinizden bahsedermisiniz örnek olarak hangi ortamlarda nasıl birortamda şarkı yazmayı  tercih ediyorsunuz?

-Şarkı yazmak yolda para bulmak gibi bişey şans eseri bir ilham gelir kağıda dökersiniz bazen bir yemek yerken bazen sessiz yalnız kaldığnızda  yolda araba kullanırken  hiç belli olmuyor  her an her yerde glebilir mesela ‘’ SEVDİĞİM ‘’ isimli şarkım camii de aklıma geldi o yüzden yer zaan ortam farketmiyor.

Bir sanatçı olarak dinlediiniz ve beğendiğiniz sanatçılar kimlerdir?

-Güzel olan tüm müzikleri dinlerim arabesk,türkü,pop,yabancı biz sahne sanatçısıyız o yüzden sahne de her tarz okuyoruz  tabi ki son zamanlarda başarılı olan isimerde var herkesin yolu açık olsun.

Hedefinizi  nasıl daha açık net ve ölçülebilir  hale getirebilirsiniz?

-Herkesin bir hayali var hedefi var benimde hayalim hedefim bu piyasada zirve olmak şarkılarım ile duruşum ile  bizde bu yolda allah ın  izniyle ilerliyoruz  biliyorsunuz artık sosyal medya  gücü var bizde farklı projer ile sosyal medya da ilerleyerek radyo v tv programları ile istediğimiz yerlerde olmak.

whatsapp-image-2019-01-13-at-09.45.32-(2).jpeg

Hedeflerinizdeki yaratabilecek en büyük etki ne olurdu?

-Tabi ki ses çünkü ben şarkı söylemeyi sahne de seenlerimle olmayı çok seviyorum .

Düzenli olarak yaptığınız halde size bişey katmayan 3 şey nedir?

-İnsanlara yaptığım iyilik dedem her zaman söylerdi oğlum iyilik yap denize at sana yapılan kötülüğü unut  yaptığın iyiliği unut  ama sana yapılan iyiliği asla unutma derdi , 2.si Aile aile konusunda çok hasssasım o sevgi o aşk karşılıksızdır devam eder 3. Yaşam tarzım kendime has bir yaşam tarzım var kötü yanlarıda var iyi yanlarıda var  güzel anlarıda var ama genellikle karşılığı olmayan şeler bende bunu seviyorum.

Sanat dünyasında birşeyleri değiştirmek isteseydiniz neleri değiştirirdiniz?

-Yorum yok

Türkiye’de sanatç olmak zormudur?

-Bence çok kolay  paran varsa olursun yada sana destek olan biri olua kolay ama halk her zaman istediğini beğenir yani halkın sevdiği sanatçı olur.

Sahne ve konser çalışmalarınız var mı?

-Evet biz ilk sahnemizi türkye’nin en iyi  en popiler mekanında aldık devamıda gelecek şimdi sadece yeni çkacak albümüze adapte olduk sahne ve konser  tarihlerimizi instagram sayfamızdan takip edebilirler.

Gelecek ile ilgili projelerinizden söz edermisiniz bundan sonraki hedefleriniz nelerdir?

-Yeni albüm 14 şubatta inşallah sevenlerimiz ile buluşacak o yüzden çok heyecenlıyım güzel bir tarih anlamlı bir tarih benim için  dünya sevgililer günü o yüzden  çok kişinin emeği var büyük  büyük bütçeli bir iş oldu gece gündüz okumalar yaptık türkiye’nin en iyi müzisyenleri ile çalıştık  umarım dinleyenlere güzel özledileri bir müzik ziyafeti yaşatırız.

Sizce önemli olan herşeye sahip olmak mı? Az şeye ihtiyaç duymak mı? En fazla nelere sahip olmak istersiniz?

-Bence hepsinin ayrı bir güzelliği vardır .

Bu sektörde edindiğiniz en büyük tecrübe nedir?

-Sadakat,teslimiyet,dürüstlük.

Sanat adına başka ne tür çalışmalarınız var?

-Türkiye’de sevilen dizilere müzik yapmak sosyal etkinliklerde müziğimiz ve desteklerimizle bulunmak ve buna benzer bir çok şey.

Son olarak dinleyicilerinize ve sevenlerinize neler söylemek istersiniz?

-Öncelikle ilk şarkımdan  beri beni destekleyen  bata radyocu dostlarıma  albüm çalışmalarımda emeği gecen  sosyal medyada paylşımlarımı takip eden  bana her konuda inanan ve destek olan  herkese sonsuz teşekkürler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.