Şahin: İzmir için birlikte çalışacağız

Şahin: İzmir için birlikte çalışacağız

İzmir Konfederasyonu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile buluştu.

İzmir Konfederasyonu’nun Genel Başkanı Ferhan Ademhan ile yönetim kurulu bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

17 Ağustos Çarşamba günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı ziyaretiyle başlayan programda İl Başkanı Veysel Şahin ziyaretten memnun kaldıklarını ifade etti. Bu ziyarette Konfederasyon Genel Başkanı Ferhan Ademhan konfederasyonu kısaca tanıttıktan sonra, TBMM’nde grubu bulunan partilerin İzmir İl Başkanlarını ziyaret edeceklerini söyledi.

32b.jpg

MHP İl Başkanı Şahin ziyaretlerle ilgili “Bizi kafatasçı ve faşist parti olarak tanıtıyorlar. Şii-Sünni ve Alevi-Sünni ayrıştırması ne kadar zarar veriyorsa, Türk-Kürt ayrıştırması da o kadar zarar verir. Bizim hiçbir gruba veya kişiye karşı ön yargımız yoktur, olamaz. Biz kendimizi milletimizin hizmetine adamışız. Cumhur İttifakı bizim daha doğru tanınmamıza vesile oldu. 40 yıl önce Ermenistan ile görüşmeleri yapan kişi Alparslan Türkeş idi. Vatanımıza hizmetin her noktasında varız. Biz İzmir’i seviyoruz. Sizinle birlikte çalışmak bizlere onur verecektir. Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

İzmir Konfederasyon Başkanı Ferhan Ademhan'dan Tunç Soyer Ziyareti

İzmir Konfederasyonu’nun Genel Başkanı Ferhan Ademhan ile federasyon başkanları daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i ziyaret etti. Soyer, buluşmada iş birliği vurgusu yaparak sivil toplum kuruluşlarına kapılarının sonuna kadar açık olduğunun altını çizerek şöyle konuştu; “Toplumlar ne kadar çok birbirine benzerse aslında o kadar yoksullaşıyor. Farklılık varsa ve bunları bulamıyorsa o zaman fakirleşiyor. İzmir bir liman şehri. Birbirinin dilini bilmeyen insanlar, ekmeğini bölüşmüş. Bu, İzmir’i İzmir yapan en büyük zenginlik. Kentin doğası, güneşi, denizi çok güzel. Ama bunlar her yerde var. İzmir’de bir sosyal iklim var ki tolerans, hoşgörü, tebessüm üzerine. İnsanlar bu iklimde yaşamak istiyor. O nedenle sizleri tebrik ediyorum. Bu zenginliği yaşatmak için böyle bir irade ortaya koymuşsunuz” dedi.

Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, federasyonlara kapısını açtığı takdirde kucaklayıcı olabileceğini belirterek “İşte o zaman herkesi duyan, dinleyen ve böylece daha doğru işler yapan bir kurum haline geliriz” şeklinde konuştu.

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan da, “Sivil Toplum Kuruluşlarının hak ettiği yerde olmadığını görüyoruz. Biz yapacağımız çalışmalarla hem bu kuruluşları hak ettikleri yere taşıyacak, hem de İzmir’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmette sınır tanımayacağız. Etkinliklerimiz büyük bir hızla devam edecektir. Bu arada Konfederasyonumuz için alt katı federasyonlarımızın da her türlü etkinliklerinde kullanabileceği mekân ve taziye evi, üst katları konfederasyonumuzun ofisleri olacak bir bina çalışmalarımız devam etmektedir. Böylelikle hem konfederasyon üyelerimize hem de İzmirli hemşerilerimize daha iyi hizmet olanağı bulacağız" açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.