Sahte korona virüs isyanı!

Sahte korona virüs isyanı!

İzmir’de Ege Özel Sağlık Hastanesinde korona virüsü testine giren ve testi pozitif çıkan Cihat Genç, karantina da kaldığı süreler ve aldığı ilaçlar sonunda aslında korona virüsü olmadığı ortaya çıktı.

Genç, hastanenin kendisine pozitif sonuç vererek, hayatını ve bedenini alt üst etmesine sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

İzmirli işadamı Cihat Genç, korona virüsü testi yaptırmak için İzmir’de Ege Özel Sağlık Hastanesi’ne gitti. Test sonucunun pozitif çıkması sonunda işadamı Genç, devletin verdiği ilaçları alıp, başka insanlara bulaştırmamak için evinde kendisini karantinaya aldı. Ancak karantinada geçen sürede, virüsün etkisi olan hiçbir şeyi yaşamayan Genç, durumdan şüphelenerek yeniden korona virüsü testi yaptırmaya karar verdi. Kan testlerinden yapılan sonuçları eli alan İzmirli işadamının,  virüs sonucu negatif çıktığı gibi, hiç korona virüsüne yakalanmadığı da tespit edildi.

Yaşadıklarını sosyal medya hebasından paylaşan ve insanları uyaran Cihat Genç, “24 Aralık günü bana yapılan test pozitif çıktı. Karantinaya alındım. Ama hiçbir virüs belirtisi yaşamadım. Kısa süre sonra yeniden test yaptırdım. Kan testinden sonuçlar negatif çıktı. İşin ilginci, ben hiç virüse yakalanmamışım. Ama virüs var diye devletin gönderdiği ilaçları içtim, kendimi 12 gün boyunca karantinaya aldım. Sordum sahte pozitif dediler. Bedavaya ağır ilaçları aldığıma mı yanayım, 12 gün evden çıkmayıp, işimin başına gitmediğime mi yanayım. Bir özel hastanenin ciddiyetsizliği” dedi.

İşadamının paylaşımı:

unnamed-(3)-330.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.