Salah için olay sözler! 'Allah cezalandırdı’

Salah için olay sözler! 'Allah cezalandırdı’

Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 mağlup ederek kupayı kazandığı Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanarak oyuna devam edemeyen Mohamed Salah için Kuveyt'te çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Kuveytli Vaiz Mübarek El-Bathali Mısırlı yıldız oyuncu için 'oruç tutmadığı için cezalandırıldı' ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanan Mohammed Salah için çok konuşulacak çarpıcı bir açıklama geldi… Şampiyonlar Ligi Finali’nde Real Madrid’in stoperi Ramos’un yaptığı faul sonrası omuzundan sakatlanan Salah maça devam edememiş ve gözyaşları içinde sahayı terketmişti.

olay-sozler-oruc-tutmadigi-icin-allah-cezalandirdi-11600621.jpeg
“ORUÇ TUTMADIĞI İÇİN OLDU”

Karşılaşmanın ardından Kuveytli Vaiz Mübarek El-Bathali, Salah’la ilgili şok etkisi yaratan ifadeler kullandı ve “Allah, oruç tutmadığı için Salah’ı cezalandırdı. Hayatımız Allah’ın elinde. İyi ve kötü olanı o biliyor. Belki de sakatlanması daha iyi oldu.” dedi. El-Bathali’nin açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken Salah’ın Dünya Kupası’nda oynayıp oynamayacağı konusunda resmi açıklama geldi.


Mısır Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun sakatlığının 3 haftayı geçmeyeceği belirtildi. Mısır, Rusya’da düzenlenecek FIFA 2018 Dünya Kupası’nda ilk maçını 15 Haziran’da Uruguay’a karşı oynayacak. A Grubu’nda yer alan Mısır, 19 Haziran’da ev sahibi Rusya, 25 Haziran’da da Suudi Arabistan ile karşılaşacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.