Saldırıya uğrayan engelli vatandaşa AK Partili Kaya sahip çıktı

Saldırıya uğrayan engelli vatandaşa AK Partili Kaya sahip çıktı

İzmir'de engelli vatandaşa saldırarak öldüresiye dayak atan 2 kişi, emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, devreye girdi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde önceki gün Atatürk Mahallesi’nde Halıt isimli olduğu öğrenilen Suriyeli bir genç ile T.A. isimli bir mahalle sakini, engelli Ali Gündüzeli’yi öldüresiye dövmüştü. Torbalı Güncel'in duyurduğu haber, ilçenin gündeminde geniş bir yankı uyandırdı. Öldürülesiye engelli vatandaşı döven 2 şahıs, şikayet üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından karakola alındı. İfadeleri alındıktan sonra şahıslar serbest bırakıldı. Gündüzeli ailesi, duruma tepki gösterdi.

KAMPA GÖNDERİLECEK

Haber sonrasında AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, devreye girdi. Suriyeli saldırganın kampa gönderileceği ve diğer şahıs hakkında adli işlemin başlatılması için ellerinden geleni yapacaklarını Gündüzeli ailesine söz verdi. Gündüzeli Ailesi, “Bu şahıslar cezasını bulmalı. Babamıza yapılan bu saldırıyı kabul edemeyiz. Vekilimiz bu konuda söz verdi. İnşallah en kısa sürede cezalarını bulurlar” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.