Salih Erkek yakınlarını Kadifekale'de buluşturdu

Salih Erkek yakınlarını Kadifekale'de buluşturdu

Gazetem İzmir Yazılı Basını, Erkekçe TV, Gazetem İzmir TV ve İnternet Haber Portalı İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, 15 Ekim pazar günü Kadifekale Suriçi Kırbahçesi'nde, akraba ve yeğenlerini tanıştıran özel bir organizasyon düzenledi.

Gazetem İzmir Yazılı Basını, Erkekçe TV, Gazetem İzmir TV ve İnternet Haber Portalı İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, aile bağlarını kuvvetlendirmek ve yakınları arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla İzmir'de ikamet eden yakınlarına, yeğenlerine, kuzenlerine, kız almış kız vermiş dayı olmuş, amca olmuş tüm akrabalarına özel bir organizasyon düzenledi. Birbirini tanımayan yeğenlerinin ve akrabalarının tanışıp kaynaştığı buluşma 15 Ekim pazar günü Kadifekale Suriçi Kırbahçesi'nde gerçekleşti.

45796e9e6385fb878e900c49d3077ed81697448973-001.jpg

Saat 13:00'de başlayan etkinlik, sıcak ve samimi bir atmosferde geçti. Salih Erkek‘in yengesinin yoğun bakımda olması sebebiyle ve akrabalar içerisinde 5 farklı cenaze olmasından dolayı buruk bir organizasyon oldu. Fakat ileri dönemlerde daha kapsamlı bir organizasyon daha yapılmasına karar verildi.

indir-1-001.png

Ailenin farklı nesillerinden gelen üyeler, birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular. Bu özel organizasyon, aile bağlarını güçlendirmenin yanı sıra keyifli bir gün geçirmek amacıyla düzenlendi. Aile bağlarını kuvvetlendirmek ve yakınları arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla Kadifekale’de gerçekleştirilen organizasyonda, daha önce birbirini tanımayan yeğenler ve bütün akrabalar birbirleriyle tanıştı. Organizasyon esnasında katılımcılara, çiğköfte ve midye ikram edildi.

indir.png

HER YAŞ GRUBUNDAN KATILIMCI GELDİ

Salih Erkek’in gerçekleştirdiği tanışma ve kaynaşma organizasyonuna, her yaş grubundan, kadın, erkek ve çocuk yeğenler, dayılar, amcalar ve kuzenler katılımda bulundu.

Salih Erkek, etkinliğin açılış konuşmasını yaparak ailesini ve misafirlerini selamladı. Kendisinin de aile değerlerine büyük önem verdiğini belirten Salih Erkek, sözlerine 42 gündür yoğun bakımda olan ve kendisini büyüten yengesine Allahtan şifa dileyerek başladı: “Sevgili yeğenlerim, sevgili dayılarım, kuzenlerim, köylülerim, böylesine anlamlı bir buluşmanın organizasyonunu üstlenmekten mutluluk duyuyorum. 42 gündür yengem yoğun bakımda. Beni büyütüp, bana analık yapan, Hacı Kamile yengem.. Ayrıca bugün üç tane de cenazemiz var. Hepsine Allahtan rahmet diliyorum. Bütün yeğenlerimiz şu an orada üzerlerine düşen vazifelerini gerçekleştiriyorlar. Bizim buradaki amacımız, kız almış kız vermişiz, dayı olmuş, amca olmuşuz, bütün yeğenlerimi bugün burada tanıştırmaktı. Hatta sazlı sözlü bir tanışma toplantısı düzenlemeyi planlıyorduk. Fakat yengem ve cenazelerimiz varken böyle bir eğlence yapmanın doğru olmadığını düşündük. Allah yengeme uzun ömürler versin, vefat edenlerimizin de mekanları cennet olsun. Sizler benim canımsınız” ifadelerinde bulundu.

dca1117a4a9933499a4a870b4190065a1697392579-001.png

“HİÇBİR ANIMDA YALNIZ BIRAKMADINIZ”

Siyasi hayatında ve hayatı boyunca kendilerini yalnız bırakmayan yeğenlerine teşekkür eden Salih Erkek: “Siyasi hayatımda dahi benim yanımdan hiç ayrılmadınız ne olursa olsun. Bu duruşlarınızı asla unutmayacağım. Biliyorsunuz ki önümüzde bir seçim var. Herkes dedi ki, Salih Erkek bu seçimler için mi yeğenlerini topladı oraya. Kulağıma gelmiyor değil. Buradan onlara sesleniyorum. Salih Erkek siyaseti bıraktı. Salih Erkek siyasette yok artık. Birileri diyor ki AK Partili, ben AK Partili değilim. Birileri çıkıp diğer taraftan diyor ki CHP’li, ben CHP’li de değilim. Yeğenlerim var, çocuklarım var, inşallah onlar bir gayret gösterir de, bizlerde büyükleri olarak onların arkalarında dururuz. Bugün İzmir’de hangi taşı kaldırsan, Salih Erkek’in izi var orada. Kısaca özetlemek gerekirse siyasette artık yokum. Günüde gelince nereye işaret ediyorsak, şükürler olsun hiçbir yeğenimiz bizim sözümüzden çıkmaz, düşmanıma oy verin desem, düşmanıma oy verirler. Bu sadece İzmir için geçerli değil. Türkiye ve yurtdışı genelinde de bu böyledir” dedi.

9559d221333c25fad35ede24023b6c0a1697448860.jpg

FİLİSTİNLİLER İÇİN FATİHA OKUTTU

Filistin ve İsrail olaylarına değinen Salih Erkek, İsrail’in, insanı bir şekilde davranmadığını, savaş esnasında, yaşlıları, kadınları ve çocukları öldürenleri kınadığını belirtti. Ayrıca Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri’nin savaş hukukuna aykırı hareket ettiğini söyledi. Müslüman halkın sonuna kadar yanında olduğunu belirterek, Müslümanların, Osmanlı Devleti gibi, Mustafa Kemal Atatürk gibi, dünyaya hakim olacağına sonuna kadar inandığını söyledi. Salih Erkek İsrail ordusu tarafından haince öldürülen, masum çocuklar, yaşlılar, kadınlar ve bütün şehitler için Fatiha okuttu.

dca1117a4a9933499a4a870b4190065a1697449075.jpg

Aile bireyleri, bu özel günün tadını çıkarırken, çeşitli aktiviteler ve lezzetli yemeklerle etkinliği renklendirdiler.

Salih Erkek konuşmalarının sonunda, ailesine ve yeğenlerine bu özel organizasyon için teşekkür ederken; “Hepinizden Allah razı olsun, tekrar söylüyorum ben her zaman, her konuda, her anlamda sizin arkanızdayım” dedi ve aile bağlarının her zaman güçlü kalması temennisinde bulundu.

Etkinlik fotoğraf çekimlerinin ardından, güzel anılarla sona erdi.

7488b072f817428c95041dedfae7d3c21697468137.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.