Salon sporlarının yeni adresi: Bornova

Salon sporlarının yeni adresi: Bornova

Şampiyonluk kupasını Başkan Atila verdi

İzmir’de salon sporlarının yeni adresi olan Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen Karar Ver Cup sona erdi. Türkiye’nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvasında birincilik kupası ‘Bornova Becker Spor’un oldu. Şampiyonluk kupasını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi

İzmir’de salon sporlarının yeni adresi olan Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen Karar Ver Cup sona erdi. Türkiye’nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvasında birincilik kupası ‘Bornova Becker Spor’un oldu.

Bornova Becker Spor’un ilk kupasını, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Başkan Atila, takımı ve yöneticilerini tebrik ederek bu başarının devamını diledi. Bornova Belediyesi olarak daha fazla Bornovalıya daha iyi şartlarda spor yaptırmayı hedeflediklerini söyleyen Atila, “Kısa bir süre önce açılışını gerçekleştirdiğimiz kompleksimizde daha önce Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası maçları oynanmış, ardından da NCAA seçmeleri yapılmıştı. Bu üçüncü önemli organizasyon oldu. Kadın şiddetine, çocuk gelinler ve başlık parasına basketbol yoluyla dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlenen turnuvaya ev sahipliği yapmak bizleri çok mutlu etti. Tüm İzmirlileri Bornova Becker Spor’un maçlarını izlemeye ve takıma destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Bornova Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir ise mücadele eden takımların hepsine teşekkür ederek, ”Bornova’ da böyle güzel görüntülerin oluşması, değişik şehirlerden takım ve taraftarlarının gelerek İzmir’ de Bornova’ da mücadele etmesi şehrimiz ve güzide ilçemiz Bornova için önemli kazançtır.”  dedi.

Becker Bornova Spor ile birlikte Urla Belediye Gençlik, Edremit Belediyesi Güre Spor ve Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımları mücadele ettiği turnuvanın sonunda katkılarından dolayı Bornova Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.