Şamdan Plus'ın açılışı siyaset ve iş dünyasını buluşturdu

Şamdan Plus'ın açılışı siyaset ve iş dünyasını buluşturdu

Yaptığı yatırımlarda İzmir ekonomisine ve istihdama katkı sağlayan İTO Meclis üyesi işadamı Adnan Koç, yeni konseptiyle Şamdan Plus'ı İnciraltı'na taşıdı.

İzmir Ticaret Odası Meclis üyesi İşadamı Adnan Koç tarafından 1996 yılında Kordon'da kurulan ve 22 yıl boyunca İzmir eğlence ve lezzet hayatının nabzını tutan 'Şamdan' artık İnciraltı'nda lezzet ve eğlence tutkunlarına hizmet verecek. 'Şamdan Plus' ismiyle geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan mekana İzmir iş dünyasının lider isimleri katıldı. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, BATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu, KOSGEB İzmir Güney Müdürü Mustafa Çanakçı ve İZTO Yönetim Kurulu üyeleri, İP İzmir İl başkanı Hüsmen Kırkpınar, MHP İl Başkan Yardımcısı Adil Özyiğit'in yanı sıra AK Parti ve CHP temsilcileri de açılıştaki yerini aldı.

a67aa51b-59ac-4ff6-83e2-9d19640963cc.jpg

ZENGİN MENÜ VE SÜRPRİZ SANATÇILAR

Adnan Koç menülerinin her zaman olduğu gibi zengin olduğunun altını çizerken, "Soğuk meze, deniz ürünlerinden mezeler, balık çeşitleri , kahvaltı ve fasıl müziğinin yanı sıra sürpriz isimler de burada sahne alacak. Yaz sezonu ile birlikte kır düğünleri de başlayacak. İzmir'e ferah otopark sorunu olmayan, nitelikli ve iş yemeklerine kadar her türlü hizmeti sunmaktan mutluyuz. Şehrimiz ve ülkemiz için yatırım yapmaya devam ediyoruz" dedi.

5d3aba9c-23bd-4875-a13d-98b07933ebb6.jpg5e1c6e80-4fe3-4553-b4e0-6a8ee5766ab6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.